Paxa
Fanka BB :)
@black_angel Weź chłopa na zabawy i poleci
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Stringi z dziurkąA jakie majtki na "wpadeczkę" pewnie bez...
Camasutra mnie zdecydowanie przekonała!Czary mary, camasutra
Kreski dwie beda od jutra!
Obawiam się, że mogłam limit czarów wykorzystać na ten miesiąc
Ale w sierpniu to nawet ja będę w ciąży!
Chyba z sąsiadem, bo z mężem leci i nic z tego@black_angel Weź chłopa na zabawy i poleci
Nosz kurła... skoro we dwie kraczecie... moze spróbuje. Bo na razie z jazdy lesnej rowerowej zamiast @ mam sraczkęPotwierdzam, jeśli chcecie wywolac okres trzeba założyć biale gacie
W sierpniu będą u nas dwie soczyste kreseczki )To jestesmy w tym razem i zaczynamy od nowa w sierpniu!
Zabezpieczac, my kilka lat robilismy stosunek przerywany i se myslalam jacy genialni jestesmy ze nie wpadamy xDW sierpniu będą u nas dwie soczyste kreseczki )
Który to będzie Twój cykl ? Ja go czuje się jak dziecko we mgle ,a niby dorosła baba po ciul się tyle lat zabezpieczać jak to nie takie hop siup
My tak 5 lat mysleliśmy błędnie tzn nie przerywany, bo nie umiemy przestać, ale omijalismy tydz płodnościZabezpieczac, my kilka lat robilismy stosunek przerywany i se myslalam jacy genialni jestesmy ze nie wpadamy xD
A my w gumie. Nie dość, że to niewygodne, śmierdzi plastikiem, to jeszcze kosztujeZabezpieczac, my kilka lat robilismy stosunek przerywany i se myslalam jacy genialni jestesmy ze nie wpadamy xD