reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
No i niestety zakuło, pobolało i guzik z tego nadal cisza. Może mniej sluzu się zrobiło, bardziej sucho więc może blizej niz dalej.
Test negatywny, juz na jutro został mi ostatni, ogolnie robię je od tak, juz nie czekam z niecierpliwością na poranek. Bo wiem ze biel i negatywny będzie.

No i niestety zakuło, pobolało i guzik z tego nadal cisza. Może mniej sluzu się zrobiło, bardziej sucho więc może blizej niz dalej.
Test negatywny, juz na jutro został mi ostatni, ogolnie robię je od tak, juz nie czekam z niecierpliwością na poranek. Bo wiem ze biel i negatywny będzie.
Ehh.. u mnie 2 dzień bez @. Wysyp na twarzy i to na tyle.. ani nie kłuje ani cycek nie boli 🤦 a na teście biel..

reklama
Dziewczyny, u mnie po 48h przyrost hcg o 125% - z 48 na 108. Martwią mnie takie małe liczby, ale staram się mieć pozytywne nastawienie :) lekarza mam na 8.08.

Najmocniej na świecie trzymam za Was wszystkie kciuki ❤️ A mój przykład udowadnia, ze naprawdę warto czekać do terminu spodziewanej @ :)

Do góry