Anka_83
Fanka BB :)
To też z krwiPięknie
A ten progesteron jak się sprawdza ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To też z krwiPięknie
Piękne wyniki! Gratulacje!!!Mamy to!
Rozbierz test! Serio, nienawidzę tych okienek...Przetestowałam się z nastawieniem, że nic z tego..bo test z 10dpo był i tak negatywny..choć poprzednim razem pierwszy pozytyw miałam 15dpo i to baaardzo słabą kreską. Teraz też coś widzę, ledwo na maksa (13dpo)..a wręcz mówię sobie, że sobie znowu wkręcam i pajacuję … Jestem nadal przed @…
Zobacz załącznik 1421143
Ja tezRozbierz test! Serio, nienawidzę tych okienek...
No tak, ale na jakim poziomie powinnien być, bo Beta wiem, że od 5 to ciąża i powinnien być odpowiedni przyrost , progesteron też ma jakiś dolny próg i jakieś przyrosty na które powinno się zwrócić uwagę, bo nie znam ichTo też z krwi
Przetestowałam się z nastawieniem, że nic z tego..bo test z 10dpo był i tak negatywny..choć poprzednim razem pierwszy pozytyw miałam 15dpo i to baaardzo słabą kreską. Teraz też coś widzę, ledwo na maksa (13dpo)..a wręcz mówię sobie, że sobie znowu wkręcam i pajacuję … Jestem nadal przed @…
Zobacz załącznik 1421143
Pięknie
No tak, ale na jakim poziomie powinnien być, bo Beta wiem, że od 5 to ciąża i powinnien być odpowiedni przyrost , progesteron też ma jakiś dolny próg i jakieś przyrosty na które powinno się zwrócić uwagę, bo nie znam ich
Kurcze ja nic nie widzę ale propsuje za test baby planPrzetestowałam się z nastawieniem, że nic z tego..bo test z 10dpo był i tak negatywny..choć poprzednim razem pierwszy pozytyw miałam 15dpo i to baaardzo słabą kreską. Teraz też coś widzę, ledwo na maksa (13dpo)..a wręcz mówię sobie, że sobie znowu wkręcam i pajacuję … Jestem nadal przed @…
Zobacz załącznik 1421143
To tes babyplan ! Kocham je i też zamawiam, bardzo ładne sąNiestety nic nie widzę, ale wiem jak ciężko jest uchwycić cień, cienia
Trzymam kciuki za mocniejszą kreseczkę
Ps. Co to za test? Bo ładny