reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

My ze starym zalewamy formę 😁 musimy to zatem przemyśleć, żeby nasze potencjalne dzieciaki nie żyły w przekonaniu, ze się wzięły z piekarnika 🤣
My tez uzywamy tego określenia czasami 🤣🤣🤣🤣 z piekarnika to jeszcze milo, gorzej jak pomyślą, ze z betoniarki, nie wiem czemu ale to określenie kojarzy mi sie z betonowaniem.🤪🤪🤪

reklama
Dobra laski, puenta po kieliszku wina.
@Muszkietery - mąż mówi do Ciebie Misia, ale dzieci muszą wiedzieć, ze nie jesteś niedźwiedziem.
@ToTaRuda Ty zalewasz formę, ale dzieci muszą wiedzieć, że nie są z pieca.

Tak więc mówmy żartobliwie swoje, ale równocześnie edukujmy kolejne pokolenie. Amen ✌🏼
Nie z pieca, tylko z piekarnika 🤣🤣

A tak serio, to słowo klucz - dystans. Wiadomo, ze inaczej zwracasz się do dziecka, inaczej do starego, a inaczej u lekarza. Dla mnie to takie oczywiste.
To, że ktoś zostanie przymuszony na forum do używania słowa seks zamiast serduszkowania, nic nie zmieni w jego życiu ani zachowaniu. Dla mnie nie maja znaczenia słowa, jeżeli rozmówcy znają ich znaczenie, a znaczenie ma rozmowa i nie unikanie niewygodnych tematów ❤️

Przetestowałam się z nastawieniem, że nic z tego..bo test z 10dpo był i tak negatywny..choć poprzednim razem pierwszy pozytyw miałam 15dpo 🥴😬 i to baaardzo słabą kreską. Teraz też coś widzę, ledwo na maksa (13dpo)..a wręcz mówię sobie, że sobie znowu wkręcam i pajacuję 🤡… Jestem nadal przed @…🥴
4589AD44-8564-4A15-B41A-90C79189CF83.jpeg

Przetestowałam się z nastawieniem, że nic z tego..bo test z 10dpo był i tak negatywny..choć poprzednim razem pierwszy pozytyw miałam 15dpo 🥴😬 i to baaardzo słabą kreską. Teraz też coś widzę, ledwo na maksa (13dpo)..a wręcz mówię sobie, że sobie znowu wkręcam i pajacuję 🤡… Jestem nadal przed @…🥴
Zobacz załącznik 1421143
No widać coś :) może owu miałaś później?

reklama
Do góry