Agnes4312
Moderator
A te żylaki można gołym okiem zobaczyć czy tylko lekarz na usg?Też zwróćcie uwagę, czy wasz facet nie ma żylaków powrózka nasiennego, bo to też wpływa na płodność...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A te żylaki można gołym okiem zobaczyć czy tylko lekarz na usg?Też zwróćcie uwagę, czy wasz facet nie ma żylaków powrózka nasiennego, bo to też wpływa na płodność...
Właśnie miałam pytać czy to można wymacać?A te żylaki można gołym okiem zobaczyć czy tylko lekarz na usg?
Ja w ogóle nie brałam cc pod uwagę, a skończyło się 2 razy cc, przy czym za pierwszym razem miałam 2w1 i pierwsza cesarka to był jakiś dramat. Dochodziłam do siebie 2 tyg, milam pełna narkozę, bo było za późno na pająka , dw adresy w brzuchu przez prawie 2 doby…. Ni maskara. Po drugim cc, planowanym, ale nagłym po 12 h chodziłam już po korytarzu i biegałam między oddziałami bo mi syna zabrali pod cpap na patologie noworodka, a ja co 2 h przez cała dobę na laktatorze, ale drugie cc nie było złe. A dziewczyna po SN co ze mna leżała nie mogala się ruszyć w ogóle o w zasadzie na sile ja położne do łazienki wyprowadzały, także nie ma kompletnie reguły, ale gdybym miała wybór to chciałbym SN zdecydowanieJak miło słyszeć, że ktoś chce naturalnie . W moim otoczeniu wszyscy o cesarkach mówią, bo naturalne to zło
Doskonale Cię rozumiem. Ja nie miałam wyboru niesty i na jeśli chodzi o cc na życzenie nigdy bym się na to nie zdecydowała. Jestem po dwóch cc. Jedno dramat, drugie ok, ale z małym były problemu wiec tez nie wspomniał dobrze drugiego pobytu ja porodówce, który trwał 10 dniBo nie miały cc ja za pierwszym razem też tak myślałam i nie, dziękuję. Jak będzie zagrożenie życiem dziecka to spoko, niech robią, ale na własne życzenie? Nigdy więcej. Zawsze będę miała żal do samej siebie, że się na to zdecydowałam
Widać na jądrach tego żylaka, ale najlepiej w pozycji stojącej...Właśnie miałam pytać czy to można wymacać?
O szok, niech tylko stary wróci z pracyWidać na jądrach tego żylaka, ale najlepiej w pozycji stojącej...
Oo proszę, a w którym miejscu? Ja dostałam info, że trzeba usg zrobić i stary jest zapisany na przyszły tydzień, ale może tez go dzisiaj pooglądamWidać na jądrach tego żylaka, ale najlepiej w pozycji stojącej...
Tylko chodzi o niego stojącego, nie trzona, jak cośO szok, niech tylko stary wróci z pracy
Tak, usg wiadomo, ale ogólnie żylak, jak jest, to widać go na jądrze... Ogólnie, jak facet ma żylaki, to warto i tam zerkaćOo proszę, a w którym miejscu? Ja dostałam info, że trzeba usg zrobić i stary jest zapisany na przyszły tydzień, ale może tez go dzisiaj pooglądam
Dzięki przetestuję się jeszcze jutro rano i się zobaczy..Niestety nic nie widzę, ale wiem jak ciężko jest uchwycić cień, cienia
Trzymam kciuki za mocniejszą kreseczkę
Ps. Co to za test? Bo ładny