reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

My ze starym zalewamy formę 😁 musimy to zatem przemyśleć, żeby nasze potencjalne dzieciaki nie żyły w przekonaniu, ze się wzięły z piekarnika 🤣
My tez uzywamy tego określenia czasami 🤣🤣🤣🤣 z piekarnika to jeszcze milo, gorzej jak pomyślą, ze z betoniarki, nie wiem czemu ale to określenie kojarzy mi sie z betonowaniem.🤪🤪🤪

reklama
Dobra laski, puenta po kieliszku wina.
@Muszkietery - mąż mówi do Ciebie Misia, ale dzieci muszą wiedzieć, ze nie jesteś niedźwiedziem.
@ToTaRuda Ty zalewasz formę, ale dzieci muszą wiedzieć, że nie są z pieca.

Tak więc mówmy żartobliwie swoje, ale równocześnie edukujmy kolejne pokolenie. Amen ✌🏼
Nie z pieca, tylko z piekarnika 🤣🤣

A tak serio, to słowo klucz - dystans. Wiadomo, ze inaczej zwracasz się do dziecka, inaczej do starego, a inaczej u lekarza. Dla mnie to takie oczywiste.
To, że ktoś zostanie przymuszony na forum do używania słowa seks zamiast serduszkowania, nic nie zmieni w jego życiu ani zachowaniu. Dla mnie nie maja znaczenia słowa, jeżeli rozmówcy znają ich znaczenie, a znaczenie ma rozmowa i nie unikanie niewygodnych tematów ❤️

Przetestowałam się z nastawieniem, że nic z tego..bo test z 10dpo był i tak negatywny..choć poprzednim razem pierwszy pozytyw miałam 15dpo 🥴😬 i to baaardzo słabą kreską. Teraz też coś widzę, ledwo na maksa (13dpo)..a wręcz mówię sobie, że sobie znowu wkręcam i pajacuję 🤡… Jestem nadal przed @…🥴
4589AD44-8564-4A15-B41A-90C79189CF83.jpeg

Przetestowałam się z nastawieniem, że nic z tego..bo test z 10dpo był i tak negatywny..choć poprzednim razem pierwszy pozytyw miałam 15dpo 🥴😬 i to baaardzo słabą kreską. Teraz też coś widzę, ledwo na maksa (13dpo)..a wręcz mówię sobie, że sobie znowu wkręcam i pajacuję 🤡… Jestem nadal przed @…🥴
Zobacz załącznik 1421143
No widać coś :) może owu miałaś później?

reklama
Do góry