Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak serio to niech każdy mówi jak chce Więc absolutnie nie bierz tego do siebie! Dla mnie osobiście jest to troszkę infantylne i mam wrażenie, że edukacja seksualna w Polsce jest na niskim poziomie i takie zwroty tylko to pogłębiają.A jaki problem w pisaniu o przytulankach czy serduszkowaniu? Czy trzeba pisać tylko i wyłącznie seks? Omg, no bez jaj
To akurat najłatwiej mi było zgadnąćA jaki problem w pisaniu o przytulankach czy serduszkowaniu? Czy trzeba pisać tylko i wyłącznie seks? Omg, no bez jaj
nie no, można sobie pisać jak się chce, ale ja osobiście uważam to za śmieszne i tyle i lubię się z tego zbijaćA jaki problem w pisaniu o przytulankach czy serduszkowaniu? Czy trzeba pisać tylko i wyłącznie seks? Omg, no bez jaj
A ja widzę w tym problem.A jaki problem w pisaniu o przytulankach czy serduszkowaniu? Czy trzeba pisać tylko i wyłącznie seks? Omg, no bez jaj
Hahaha dzieki a chciałam zrobić "zabawne" ale już narzekałam koedys ze te reqkcje wciskają mi się tak jak ja nie chce@krasulka5 co ci nie pasuje w moim komentarzu, że dałaś ?
Ja rozumiem okres, humorki, hormony, ale weź wyluzuj ok? Ja też mam okres i jakoś żyje a nie tak pluję jadem na prawo i lewo....
Dodałabym jeszcze peak zwany pikiemRzeczywiście mogłybyśmy stworzyć staraczkowy słowniczek!
@ (vel: "małpa)
dupek
beta
dpo
dpt
IUI
IVF
monitoring
owu
owulaki
próg
sikacz
trzon
Tyle mi na spontanie przyszło do głowy...
Kto czegoś nie zna ??
Oprócz tego dojdą mi zapewne wkrótce wszystkie sekrety in vitrowe ;-)
Nie no, nie czepiamy się :-) Ja bardziej sobie myślę, czy np. takiego lub innego określenia użyłybyśmy u lekarza.No nie obrażam się, nie ma o co
Po prostu bezsensu się takie uczepianie do innych Tak samo, np. ja zawsze, od 16 lat dla mego męża jestem Misia i ja wręcz kocham to, jak on tak do mnie mówi
Po prostu niech każdy pisze jak uważa, a nie takie uczepianie się
Poza tym serduszkowanie, przytulanie się, dla mnie to urocze Tak samo seksić się, czy ekhm, pieprz Też dla mnie spoko, wręcz można różnie nazwać tę czynnosć i nic nikomu do tego, krzywdy nikt tym nie robi