reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

A jaki problem w pisaniu o przytulankach czy serduszkowaniu? Czy trzeba pisać tylko i wyłącznie seks? Omg, no bez jaj :D

reklama
A jaki problem w pisaniu o przytulankach czy serduszkowaniu? Czy trzeba pisać tylko i wyłącznie seks? Omg, no bez jaj :D
Tak serio to niech każdy mówi jak chce ;) Więc absolutnie nie bierz tego do siebie! Dla mnie osobiście jest to troszkę infantylne i mam wrażenie, że edukacja seksualna w Polsce jest na niskim poziomie i takie zwroty tylko to pogłębiają.

A ja widzę w tym problem.
Kobiety piszą na forum że przytulały się w trakcie owulacji i zaszły w ciążę
A potem nastolatkowie tworzą tu wpisy, pełni paniki, że np. Chłopak dotykał palcem jej pochwy, a wcześniej ona mu robiła loda i czy może być w ciąży 🤷‍♀️

@krasulka5 co ci nie pasuje w moim komentarzu, że dałaś ❌?
Ja rozumiem okres, humorki, hormony, ale weź wyluzuj ok? Ja też mam okres i jakoś żyje a nie tak pluję jadem na prawo i lewo....

🤣🤣
Hahaha dzieki a chciałam zrobić "zabawne" ale już narzekałam koedys ze te reqkcje wciskają mi się tak jak ja nie chce 🤣🤣🤣🤣

Rzeczywiście mogłybyśmy stworzyć staraczkowy słowniczek!

@ (vel: "małpa)
dupek
beta
dpo
dpt
IUI
IVF
monitoring
owu
owulaki
próg
sikacz
trzon

Tyle mi na spontanie przyszło do głowy...
Kto czegoś nie zna ?? :p

Oprócz tego dojdą mi zapewne wkrótce wszystkie sekrety in vitrowe ;-)
Dodałabym jeszcze peak zwany pikiem 😁

No nie obrażam się, nie ma o co :D
Po prostu bezsensu się takie uczepianie do innych ;) Tak samo, np. ja zawsze, od 16 lat dla mego męża jestem Misia i ja wręcz kocham to, jak on tak do mnie mówi :)
Po prostu niech każdy pisze jak uważa, a nie takie uczepianie się ;)
Poza tym serduszkowanie, przytulanie się, dla mnie to urocze ;) Tak samo seksić się, czy ekhm, pieprz ;) :D Też dla mnie spoko, wręcz można różnie nazwać tę czynnosć i nic nikomu do tego, krzywdy nikt tym nie robi :)

Edit: W sumie tak jak nazewnictwo penisa - trzon, nie mam nic do tego, bo czemu by nie :)

reklama
No nie obrażam się, nie ma o co :D
Po prostu bezsensu się takie uczepianie do innych ;) Tak samo, np. ja zawsze, od 16 lat dla mego męża jestem Misia i ja wręcz kocham to, jak on tak do mnie mówi :)
Po prostu niech każdy pisze jak uważa, a nie takie uczepianie się ;)
Poza tym serduszkowanie, przytulanie się, dla mnie to urocze ;) Tak samo seksić się, czy ekhm, pieprz ;) :D Też dla mnie spoko, wręcz można różnie nazwać tę czynnosć i nic nikomu do tego, krzywdy nikt tym nie robi :)
Nie no, nie czepiamy się :-) Ja bardziej sobie myślę, czy np. takiego lub innego określenia użyłybyśmy u lekarza.

Do góry