Natalia91
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj moje marzenie móc urodzić naturalnie, oczywiście drugie zaraz po tym jak uda mi się zajśćO, to będziemy być może testować razem jak owu będzie jakoś w miarę normlanie . U mnie dziś 2dc.
Tez jestem po 2 cc. Tak bardzo chciałabym urodzić SN
Pozwól sobie na ten stan, bo widocznie tego na dany moment potrzebujesz. Ja też tak miewam i wtedy tak sobie wchodzę w ten dołek i siedzę w nim, dopóki nie mam go dość aż podnoszę zmęczona tą całą huśtawką emocjonalną tyłek i ruszam dalejBoże dziewczyny dzisiejszy1dc to masakra a gdzie tu do wieczora. Wszystkie humory świata. Dół,smutek łzy smiech wkurwienie.... nie podobne do mnie ale bez kija nie podchodzić. Nawet bezsilność doprowadza.mnie do łez...
Masz racje chyba potrzebuje sobie popłakać.. dziękujePozwól sobie na ten stan, bo widocznie tego na dany moment potrzebujesz. Ja też tak miewam i wtedy tak sobie wchodzę w ten dołek i siedzę w nim, dopóki nie mam go dość aż podnoszę zmęczona tą całą huśtawką emocjonalną tyłek i ruszam dalej
Jak miło słyszeć, że ktoś chce naturalnie . W moim otoczeniu wszyscy o cesarkach mówią, bo naturalne to złooj moje marzenie móc urodzić naturalnie, oczywiście drugie zaraz po tym jak uda mi się zajść
ja jutro! Progesteron pewnie tez jutroKtos jakąś betę dzis robił ? Jakieś wyniki?