reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Wzywam laski które się znają na nasieniu 😅 pomóżcie z interpretacją 🙏 na moje oko niby nic źle nie ma, ale ja się nie znam na tym szczególnie, więc może się mylę

Załączniki

• ddcec7ed-3ce0-49b6-930c-7fc0f96f2f24.jpeg
    ddcec7ed-3ce0-49b6-930c-7fc0f96f2f24.jpeg
    52,3 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Boże dziewczyny dzisiejszy1dc to masakra a gdzie tu do wieczora. Wszystkie humory świata. Dół,smutek łzy smiech wkurwienie.... nie podobne do mnie ale bez kija nie podchodzić. Nawet bezsilność doprowadza.mnie do łez... 😪🥺

Jeszcze jakieś gowno bolace pod pachą się zrobilo nie wiem czy węzły chłonne czy co...😤

Ostatnia edycja:
Boże dziewczyny dzisiejszy1dc to masakra a gdzie tu do wieczora. Wszystkie humory świata. Dół,smutek łzy smiech wkurwienie.... nie podobne do mnie ale bez kija nie podchodzić. Nawet bezsilność doprowadza.mnie do łez... 😪🥺
Pozwól sobie na ten stan, bo widocznie tego na dany moment potrzebujesz. Ja też tak miewam i wtedy tak sobie wchodzę w ten dołek i siedzę w nim, dopóki nie mam go dość aż podnoszę zmęczona tą całą huśtawką emocjonalną tyłek i ruszam dalej 💪🏻❤️

Pozwól sobie na ten stan, bo widocznie tego na dany moment potrzebujesz. Ja też tak miewam i wtedy tak sobie wchodzę w ten dołek i siedzę w nim, dopóki nie mam go dość aż podnoszę zmęczona tą całą huśtawką emocjonalną tyłek i ruszam dalej 💪🏻❤️
Masz racje chyba potrzebuje sobie popłakać.. dziękuje🥰

Wczoraj bolał mnie dół pleców i kość ogonowa, moze przez 7 godz jazdy w aucie. A dzisiaj boli mnie brzuch jak na okres... oby to było zapłodnienie, bo dostanę furii, odczuwam tez troche ból piersi... @ powinien być za 13 lub 11 dni... ehhh te kobiece zycie hormonalne wg flo @ za 9 dni

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry