reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

U mnie testowanie miało być jutro, ale zrobiłam dzisiaj i ja niestety nie przyczynie się do tej pięknej strony brzuszkowej póki co. Jak okres przyjdzie o czasie to jeszcze 31.07 mogę się zapisać na testowanie 😉

Stary oddał też swoje płynne złoto do badania dzisiaj, więc zobaczymy co tam wyjdzie.
O, to będziemy być może testować razem jak owu będzie jakoś w miarę normlanie 😊. U mnie dziś 2dc.
Tez jestem po 2 cc. Tak bardzo chciałabym urodzić SN 😭😭😭

reklama
Kochana u mnie nie ma szyjki macicy i właśnie nie wiem czy da radę u mnie to zrobić. Jestem załamana,bo mogę nie mieć dzieci nigdy,ale jeśli miałoby to wyglądać tak co miesiąc, że leżeć w szpitalu ze stanem zapalnym,ryzykiem sepsy itd. to będą musieli usunąć macicę,bo co to za życie w ciągłym bólu i strachu.
Jeju, tak bardzo mi przykro. Mam nadziej, ze jednak to nie będzie konieczne. Ta sytuacja dotknąła Cię pierwszy raz?

Jeju, tak bardzo mi przykro. Mam nadziej, ze jednak to nie będzie konieczne. Ta sytuacja dotknąła Cię pierwszy raz?
Teraz te komplikacje po operacji są pierwszy raz. Wcześniej miałam konizacje szyjki macicy czyli usunięcie części szyjki macicy i z badań histopatologicznych wyszedł rak płaskonabłonkowy i musiałam przejść operację wybrałam operację oszczędzającą płodność trachelektomie radykalną z limfadenektomia miedniczą czyli z usunięciem węzłów chłonnych miedniczych i było do wyboru jeszcze usunięcie macicy czyli histerektomia,ale ja chciałam choć jedno maleństwo i stąd moja decyzja a teraz mam właśnie powikłania po tej właśnie operacji.

Mogę prosic o link do pinkow za 1,93? No zamierzam sikac codziennie do @ a co mi tam.😁🤪🤣🤣
To i ja się chyba w te słynne pinki zaopatrzę i będę sikać i poszukiwać kresek jak obłąkana od 8dpo 🙈
Tak, wiem. To choroba, ale to silniejsze ode mnie. Niemal jak jakieś uzależnienie 🤣
Teraz te komplikacje po operacji są pierwszy raz. Wcześniej miałam konizacje szyjki macicy czyli usunięcie części szyjki macicy i z badań histopatologicznych wyszedł rak płaskonabłonkowy i musiałam przejść operację wybrałam operację oszczędzającą płodność trachelektomie radykalną z limfadenektomia miedniczą czyli z usunięciem węzłów chłonnych miedniczych i było do wyboru jeszcze usunięcie macicy czyli histerektomia,ale ja chciałam choć jedno maleństwo i stąd moja decyzja a teraz mam właśnie powikłania po tej właśnie operacji.
Nawet nie wiem co Ci napisać żeby chociaż odrobine podnieść Cię na duchu. Z całego serca życzę Ci żebyś została mamą. Tule mocno j życzę morza zdrowia i sił ❤️
Nie wiem jak po dwóch (tzn. wiem, że można) ale mi po jednym się udało :)
Także trzymam kciuki :)
I to jest bardzo dobra wiadomość 😊 Ja drugie cc miałam nagle, z dnia na dzień, a synek i tak urodził się z wrodzonym zapaleniem płuc 🥺

To i ja się chyba w te słynne pinki zaopatrzę i będę sikać i poszukiwać kresek jak obłąkana od 8dpo 🙈
Tak, wiem. To choroba, ale to silniejsze ode mnie. Niemal jak jakieś uzależnienie 🤣

Nawet nie wiem co Ci napisać żeby chociaż odrobine podnieść Cię na duchu. Z całego serca życzę Ci żebyś została mamą. Tule mocno j życzę morza zdrowia i sił ❤️

I to jest bardzo dobra wiadomość 😊 Ja drugie cc miałam nagle, z dnia na dzień, a synek i tak urodził się z wrodzonym zapaleniem płuc 🥺

Wszystkie tu jesteśmy trochę obłąkane :D

Przepraszam, że zaśmiecam wątek. Myślisz,aby skonsultować się z innymi lekarzami jeszcze?
Ja bym na pewno konsultowala przed podjęciem jakiejkolwiek nieodwracalnej decyzji ;) mimo wszystko ktoś może spojrzeć świeżym okiem i mieć jakiś pomysł albo przynajmniej zyskujesz potwierdzenie, ze serio to jedyna opcja.

Przy czym - ja nigdy nie Byłam w tak ciężkiej sytuacji. Mówię tylko na podstawie tego co robię sama jak mam podjąć jakaś decyzje w sprawie leczenia która mi nie leży ;)

reklama
Do góry