reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Wzywam laski które się znają na nasieniu 😅 pomóżcie z interpretacją 🙏 na moje oko niby nic źle nie ma, ale ja się nie znam na tym szczególnie, więc może się mylę

Załączniki

• ddcec7ed-3ce0-49b6-930c-7fc0f96f2f24.jpeg
    ddcec7ed-3ce0-49b6-930c-7fc0f96f2f24.jpeg
    52,3 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Boże dziewczyny dzisiejszy1dc to masakra a gdzie tu do wieczora. Wszystkie humory świata. Dół,smutek łzy smiech wkurwienie.... nie podobne do mnie ale bez kija nie podchodzić. Nawet bezsilność doprowadza.mnie do łez... 😪🥺

Jeszcze jakieś gowno bolace pod pachą się zrobilo nie wiem czy węzły chłonne czy co...😤

Ostatnia edycja:
Boże dziewczyny dzisiejszy1dc to masakra a gdzie tu do wieczora. Wszystkie humory świata. Dół,smutek łzy smiech wkurwienie.... nie podobne do mnie ale bez kija nie podchodzić. Nawet bezsilność doprowadza.mnie do łez... 😪🥺
Pozwól sobie na ten stan, bo widocznie tego na dany moment potrzebujesz. Ja też tak miewam i wtedy tak sobie wchodzę w ten dołek i siedzę w nim, dopóki nie mam go dość aż podnoszę zmęczona tą całą huśtawką emocjonalną tyłek i ruszam dalej 💪🏻❤️

Pozwól sobie na ten stan, bo widocznie tego na dany moment potrzebujesz. Ja też tak miewam i wtedy tak sobie wchodzę w ten dołek i siedzę w nim, dopóki nie mam go dość aż podnoszę zmęczona tą całą huśtawką emocjonalną tyłek i ruszam dalej 💪🏻❤️
Masz racje chyba potrzebuje sobie popłakać.. dziękuje🥰

Wczoraj bolał mnie dół pleców i kość ogonowa, moze przez 7 godz jazdy w aucie. A dzisiaj boli mnie brzuch jak na okres... oby to było zapłodnienie, bo dostanę furii, odczuwam tez troche ból piersi... @ powinien być za 13 lub 11 dni... ehhh te kobiece zycie hormonalne wg flo @ za 9 dni

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry