Wezu
Fanka BB :)
Chyba jestemTo zależy czy jesteś taki jak ja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Chyba jestemTo zależy czy jesteś taki jak ja
ja kupiłam na Shopee ale promka weszła mi tylko na 1 sztukę cena regularna to około 3-4zł tam i darmowa dostawa więc też tanioszka w porównaniu do tego co oferuje nam Rossmann.Mogę prosic o link do pinkow za 1,93? No zamierzam sikac codziennie do @ a co mi tam.
Kupilam 10 pak... wystarczy do pozytywnej kreskija kupiłam na Shopee ale promka weszła mi tylko na 1 sztukę cena regularna to około 3-4zł tam i darmowa dostawa więc też tanioszka w porównaniu do tego co oferuje nam Rossmann.
Jutro, 07.07 mają być znowu jakieś promki z kodami, dzisiaj mam taki na 3zł przy zakupie za 15
mój bierze:A Wasi mężowie biorą jakieś witaminy na płodność? Coś polecacie?
A Wasi mężowie biorą jakieś witaminy na płodność? Coś polecacie?
Mój nic, bo ma dobre wyniki, bestyja... Ale ogranicza alkohol, jada lepiej, takie tam ;-)A Wasi mężowie biorą jakieś witaminy na płodność? Coś polecacie?
na szczęście w tym cyklu nie wyłapałam owu, testy przez 5 dni pokazywały dosłownie biel (przez chwile się zastanawiałam czy z rozpędu nie siknelam na ciążowy ) więc jestem usprawiedliwiona z tym wcześniejszym testowaniem
Do dziewczyn które już są mamusiami: czy w szczęśliwym cyklu miałyście ból piersi po owulacji tak jak w każdym innym cyklu? Jestem po prostu ciekawa czy ból piersi pojawia się tylko wtedy kiedy do zapłodnienia nie dojdzie i wzrasta progesteron? Czy w ogóle nie szukać korelacji?
Och jaki cudowny prezentDzień dobry BARDZO!
Moje najlepsze urodziny ever