reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Przepraszam, że zaśmiecam wątek. Myślisz,aby skonsultować się z innymi lekarzami jeszcze?
Przeczytałam po krótce Twoja historię. Bardzo, bardzo współczuję sytuacji, w ktorej się znalazłaś. Lekarz wspomniał o ryzyku, ale ryzyko to jeszcze nie pewnik, tez bym chyba skonsultowała to jeszcze z kimś obeznanym z takimi przypadkami. Łatwo jest organ wyciąć, bo z głowy problem dla lekarza, ale on Ci przecież nie odrośnie i konsekwencje są ogromne.

Przeczytałam po krótce Twoja historię. Bardzo, bardzo współczuję sytuacji, w ktorej się znalazłaś. Lekarz wspomniał o ryzyku, ale ryzyko to jeszcze nie pewnik, tez bym chyba skonsultowała to jeszcze z kimś obeznanym z takimi przypadkami. Łatwo jest organ wyciąć, bo z głowy problem dla lekarza, ale on Ci przecież nie odrośnie i konsekwencje są ogromne.
Konsekwencje byłyby takie, że nigdy nie byłabym mamą,nie miałabym dzieci,ale bez macicy da się żyć.

Konsekwencje byłyby takie, że nigdy nie byłabym mamą,nie miałabym dzieci,ale bez macicy da się żyć.
Pewnie, że się da a nawet trzeba, ale konsekwencji jest znacznie więcej, niż przekreślone macierzyństwo,dlatego warto żeby w historie choroby spojrzał inny specjalista świeżym okiem. Trzymam za Ciebie kciuki, żeby wszystko potoczyło się pozytywnie ❤️

reklama
Przepraszam że Wam psuje pierwsza stronę... ale u mnie rozkręciło się 😪 można wpisać 🩸🥺
też sobie dzisiaj siknęłam profilaktycznie, oczywiście biało więc szykuję zapas podpasek. Nie wiem który jestem dpo, 21dc ale owu jeśli w ogóle była to wcześniej niż zwykle. No cóż, niestety dobra passa nie działa na wszystkich, byłoby za pięknie.
Trzymam za nas wszystkie kciuki tak po cichu i wiecie że życzę dobrze ❤️

Do góry