Wezu
Fanka BB :)
Przepraszam że Wam psuje pierwsza stronę... ale u mnie rozkręciło się można wpisać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przepraszam że Wam psuje pierwsza stronę... ale u mnie rozkręciło się można wpisać
U mnie wyniki ok. Wszystkie podstawowe hormonalne w porządku, tarczycowe tez. Endometrium w każdym badanym cyklu prawidłowe, owulacje naturalne, z tym ze pęcherzyk trochę przerasta. Amh wyszło mi podwyższone, 7,5 (34lata) i tu było chwilowe zastanowienie nad PCOS, ale w obrazie nic nie wyszło, z reszty wyników tez nic na to nie wskazuje, wiec nie wiem Tutaj lekarz zasugerował, ze może przyspieszymy pęknięcie pęcherzyka, ale to dopiero jak wyniki nasienia się poprawia. Masakra z tym czekaniem..Także w piątek jak już będzie po to dam znać to już 2 jego badanie i wyniki są podobne na kolejne musimy poczekać 3 miesiące. A u ciebie jak z wynikami?
Ok ja brałam od owulacji do 6dpoA weź przymnij jak do się bierze? Do pozytywnego testu czy krócej?
No wiadomo, ale jeśli nie brałam i biorę inne witaminy, wolę brać te minimu. Nie robię testów co chwilę, mogłoby się zdarzyć nawet, że jest miesiączka i jest się w ciąży, poprostu idąc tym tokiem mogłabym brać będąc w ciąży, a potem tego żałować .No ale to w ciąży. Nawet jak odstawisz w dzień pozytywnego testu to nic się nie stanie... chyba że zjesz cale opakowanie.
Idąc tym tokiem myślenia po owulacji nie uprawiaj sportu, nie jedz cynamonu, nie bierz ani łyka alkoholu i najlepiej to leż
Czekaj odgrzebie mój Excel że starań i zaraz napiszę
Może tak, ale to akurat mnie nie przekonywało do tego żeby brać . Na razie minimu biorę co muszęNo ale to w ciąży. Nawet jak odstawisz w dzień pozytywnego testu to nic się nie stanie... chyba że zjesz cale opakowanie.
Idąc tym tokiem myślenia po owulacji nie uprawiaj sportu, nie jedz cynamonu, nie bierz ani łyka alkoholu i najlepiej to leż
Czekaj odgrzebie mój Excel że starań i zaraz napiszę
Ja nie namawiam oczywiście ale też nie popadajmy w paranoje ahwaghanda jest polecana przy staraniach a jak ktoś się boi to odstawia w połowie cyklu I jużNo wiadomo, ale jeśli nie brałam i biorę inne witaminy, wolę brać te minimu. Nie robię testów co chwilę, mogłoby się zdarzyć nawet, że jest miesiączka i jest się w ciąży, poprostu idąc tym tokiem mogłabym brać będąc w ciąży, a potem tego żałować .
Znam kilka osób które tak miały i wszystko było ok. Wiadomo nie chodzi o popadanie w paranoje, mnie poprostu na razie to nie przekonało , może zmienię zdanie za jakiś czas. Na razie suplementuje to co mam zaleconeJa nie namawiam oczywiście ale też nie popadajmy w paranoje ahwaghanda jest polecana przy staraniach a jak ktoś się boi to odstawia w połowie cyklu I już
No i jak ma się miesiączkę i jest się w ciąży to ta ciąża tak czy siak nie rokuje dobrze
Przepraszam, że zaśmiecam wątek. Myślisz,aby skonsultować się z innymi lekarzami jeszcze?Bardzo mi przykro, przeczytałam Twoja historie i jesteś mega fajterka dziewczyno
Jeszcze zanim bym się zdecydowała na taki krok to na pewno bym skonsultowała z przynajmniej dwoma lekarzami takimi tez top of the top
Ale kurczę, ze tak kilka miesięcy spokoju i nagle a może teraz tez będzie pare miesiecy spokoju i w tym czasie uda się zajść w ciąże. A potem jak będzie Dzidzia to co ma być, niech będzie
Trzymam mocno za Ciebie kciuki i wysyłam dużo siły
Zdecydowanie! Nawet jeśli ufasz swojemu lekarzowi. To jest bardzo ciężka ale ważna decyzja. Skonsultuj to jeszcze z kimśPrzepraszam, że zaśmiecam wątek. Myślisz,aby skonsultować się z innymi lekarzami jeszcze?
Będę próbować, znalazłam bardzo dobrego profesora z Olsztyna jest ginekologiem onkologiem. Dużo osób go poleca.Zdecydowanie! Nawet jeśli ufasz swojemu lekarzowi. To jest bardzo ciężka ale ważna decyzja. Skonsultuj to jeszcze z kimś