reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Hej.
Gratuluję wszystkim dziewczynom dwóch kresek, jesteście super. Wczoraj się dowiedziałam się moja koleżanka z pracy jest w ciąży i dzięki niej mam pozytywne myśli, mam nadzieję (nie wiem czy potrzebnie) 😉U mnie 12dc i lekarz kazał mi się wstawić czy będzie owu. Niby taka kontrolna wizyta a stresuje się hehe. Zobaczymy co powie

Jak to pięknie wyglada ❤️

Załączniki

• IMG_1352.jpg
    IMG_1352.jpg
    55,8 KB · Wyświetleń: 127
Hej.
Gratuluję wszystkim dziewczynom dwóch kresek, jesteście super. Wczoraj się dowiedziałam się moja koleżanka z pracy jest w ciąży i dzięki niej mam pozytywne myśli, mam nadzieję (nie wiem czy potrzebnie) 😉U mnie 12dc i lekarz kazał mi się wstawić czy będzie owu. Niby taka kontrolna wizyta a stresuje się hehe. Zobaczymy co powie
U mnie podobnie 😊 13 dc i jadę wieczorem na USG zobaczyć co się dzieje.
Nie stresuj się, będzie dobrze 🤞 tylko pozytywne myśli

U mnie podobnie 😊 13 dc i jadę wieczorem na USG zobaczyć co się dzieje.
Nie stresuj się, będzie dobrze 🤞 tylko pozytywne myśli
Ja byłam wczoraj a mam dziś 13 dzień cyklu. Pęcherzyk ma 12 mm mam przyjechać jeszcze w czwartek. Owulka mi się aż na sobotę/niedziele przesunęła 😂 więc o ile będzie to będzie w 17/18 dniu cyklu 😨 i w tym miesiącu z lewego jajnika… ale jakoś mam takie przeczucia że ten cykl jest stracony

Ja byłam wczoraj a mam dziś 13 dzień cyklu. Pęcherzyk ma 12 mm mam przyjechać jeszcze w czwartek. Owulka mi się aż na sobotę/niedziele przesunęła 😂 więc o ile będzie to będzie w 17/18 dniu cyklu 😨 i w tym miesiącu z lewego jajnika… ale jakoś mam takie przeczucia że ten cykl jest stracony
Ej pozytywne myślenie! 🤞😊
Lepiej jak owulacja w weekend, spokojniej, więc czasu 😅 ciekawe co zobaczysz w czwartek 😄

Ja na ten cykl też się nie nastawiam mocno, ale chcę wiedzieć czy organizm wrócił do funkcjonowania po poronieniu.
W Luxmed kijowo bo na USG trzeba mieć skierowanie i ciężko z terminami, więc się próbowałam wstrzelić w okolice owu, wyliczone przez aplikację 😁

Ej pozytywne myślenie! 🤞😊
Lepiej jak owulacja w weekend, spokojniej, więc czasu 😅 ciekawe co zobaczysz w czwartek 😄

Ja na ten cykl też się nie nastawiam mocno, ale chcę wiedzieć czy organizm wrócił do funkcjonowania po poronieniu.
W Luxmed kijowo bo na USG trzeba mieć skierowanie i ciężko z terminami, więc się próbowałam wstrzelić w okolice owu, wyliczone przez aplikację 😁
Trzymam kciuki 😁 Ja na ten sie nie nastawiam bo się nie prowadzę za dobrze 😂😂😂 Teraz w weekend była impreza, teraz w weekend kolejna 😂😂😂

reklama
Do góry