malinowelove
Fanka BB :)
Piękna kreska! Trzymam kciuki za prawidłowe przyrosty i żeby wszystko było dobrze!Pierwszy raz się nie cieszę z pozytywnego testu, a jestem przerażona…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękna kreska! Trzymam kciuki za prawidłowe przyrosty i żeby wszystko było dobrze!Pierwszy raz się nie cieszę z pozytywnego testu, a jestem przerażona…
U mnie podobnie 13 dc i jadę wieczorem na USG zobaczyć co się dzieje.Hej.
Gratuluję wszystkim dziewczynom dwóch kresek, jesteście super. Wczoraj się dowiedziałam się moja koleżanka z pracy jest w ciąży i dzięki niej mam pozytywne myśli, mam nadzieję (nie wiem czy potrzebnie) U mnie 12dc i lekarz kazał mi się wstawić czy będzie owu. Niby taka kontrolna wizyta a stresuje się hehe. Zobaczymy co powie
Ja byłam wczoraj a mam dziś 13 dzień cyklu. Pęcherzyk ma 12 mm mam przyjechać jeszcze w czwartek. Owulka mi się aż na sobotę/niedziele przesunęła więc o ile będzie to będzie w 17/18 dniu cyklu i w tym miesiącu z lewego jajnika… ale jakoś mam takie przeczucia że ten cykl jest straconyU mnie podobnie 13 dc i jadę wieczorem na USG zobaczyć co się dzieje.
Nie stresuj się, będzie dobrze tylko pozytywne myśli
Ej pozytywne myślenie!Ja byłam wczoraj a mam dziś 13 dzień cyklu. Pęcherzyk ma 12 mm mam przyjechać jeszcze w czwartek. Owulka mi się aż na sobotę/niedziele przesunęła więc o ile będzie to będzie w 17/18 dniu cyklu i w tym miesiącu z lewego jajnika… ale jakoś mam takie przeczucia że ten cykl jest stracony
Trzymam kciuki Ja na ten sie nie nastawiam bo się nie prowadzę za dobrze Teraz w weekend była impreza, teraz w weekend kolejnaEj pozytywne myślenie!
Lepiej jak owulacja w weekend, spokojniej, więc czasu ciekawe co zobaczysz w czwartek
Ja na ten cykl też się nie nastawiam mocno, ale chcę wiedzieć czy organizm wrócił do funkcjonowania po poronieniu.
W Luxmed kijowo bo na USG trzeba mieć skierowanie i ciężko z terminami, więc się próbowałam wstrzelić w okolice owu, wyliczone przez aplikację
a ja jak się niby teraz prowadziłam?Trzymam kciuki Ja na ten sie nie nastawiam bo się nie prowadzę za dobrze Teraz w weekend była impreza, teraz w weekend kolejna