reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Ja miałam mieć w okolicach środy/czwartku a jestem bliżej soboty niedzieli, chyba mój pęcherzyk czeka po prostu na ciebie 😂😂😂😂 idę jeszcze w czwartek, skoro mam za darmo to co się będę szczypać 😂😂😂

Mieć taką owulacyjna siostrę to zaszczyt :)

Season 3 Nbc GIF by The Office

Kurde nie żebym wierzyła w te wróżby, czy przesądy i zaklęcia ale jak ona mówi to czuję się jakby mnie widziała po tej drugiej stronie ekranu i jakby wypowiadała słowa konkretnie do mnie. Każdy jest jakiegoś znaku zodiaku i ma inną historię, ale wiadomo że jak wróżka powie coś pozytywnego o naszym znaku to łatwiej jest wierzyć i mieć nadzieję. Mi wywróżyła że z zajściem będzie ciężko ale nie zamierzam przestać się starać. Jaką bym miała satysfakcję gdyby mi się udało 😅

Ja w to niby nie wierzę, ale w maju ona powiedziała, takie rzeczy że właśnie miały być do nikogo, bo nikt nie ma takiej sieczki w życiu a to byłam ja xD to słucham i sobie wybieram głupoty z pokorą :D

Pierwszy raz się nie cieszę z pozytywnego testu, a jestem przerażona… 😱

Wow! Niby to Rossman, ale tak mocna kreska chyba nie może się mylić :p

reklama
Mieć taką owulacyjna siostrę to zaszczyt :)

Season 3 Nbc GIF by The Office

Ja w to niby nie wierzę, ale w maju ona powiedziała, takie rzeczy że właśnie miały być do nikogo, bo nikt nie ma takiej sieczki w życiu a to byłam ja xD to słucham i sobie wybieram głupoty z pokorą :D

Wow! Niby to Rossman, ale tak mocna kreska chyba nie może się mylić :p
Taki miałam 30.05 (czyli 12dpo) dla porownania

Załączniki

• 75EEA9F7-7C9A-4F50-ADD6-B72A8923B54D.jpeg
    75EEA9F7-7C9A-4F50-ADD6-B72A8923B54D.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 141
Do góry