reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Hej.
Gratuluję wszystkim dziewczynom dwóch kresek, jesteście super. Wczoraj się dowiedziałam się moja koleżanka z pracy jest w ciąży i dzięki niej mam pozytywne myśli, mam nadzieję (nie wiem czy potrzebnie) 😉U mnie 12dc i lekarz kazał mi się wstawić czy będzie owu. Niby taka kontrolna wizyta a stresuje się hehe. Zobaczymy co powie

Jak to pięknie wyglada ❤️

Załączniki

• IMG_1352.jpg
    IMG_1352.jpg
    55,8 KB · Wyświetleń: 128
Hej.
Gratuluję wszystkim dziewczynom dwóch kresek, jesteście super. Wczoraj się dowiedziałam się moja koleżanka z pracy jest w ciąży i dzięki niej mam pozytywne myśli, mam nadzieję (nie wiem czy potrzebnie) 😉U mnie 12dc i lekarz kazał mi się wstawić czy będzie owu. Niby taka kontrolna wizyta a stresuje się hehe. Zobaczymy co powie
U mnie podobnie 😊 13 dc i jadę wieczorem na USG zobaczyć co się dzieje.
Nie stresuj się, będzie dobrze 🤞 tylko pozytywne myśli

U mnie podobnie 😊 13 dc i jadę wieczorem na USG zobaczyć co się dzieje.
Nie stresuj się, będzie dobrze 🤞 tylko pozytywne myśli
Ja byłam wczoraj a mam dziś 13 dzień cyklu. Pęcherzyk ma 12 mm mam przyjechać jeszcze w czwartek. Owulka mi się aż na sobotę/niedziele przesunęła 😂 więc o ile będzie to będzie w 17/18 dniu cyklu 😨 i w tym miesiącu z lewego jajnika… ale jakoś mam takie przeczucia że ten cykl jest stracony

Ja byłam wczoraj a mam dziś 13 dzień cyklu. Pęcherzyk ma 12 mm mam przyjechać jeszcze w czwartek. Owulka mi się aż na sobotę/niedziele przesunęła 😂 więc o ile będzie to będzie w 17/18 dniu cyklu 😨 i w tym miesiącu z lewego jajnika… ale jakoś mam takie przeczucia że ten cykl jest stracony
Ej pozytywne myślenie! 🤞😊
Lepiej jak owulacja w weekend, spokojniej, więc czasu 😅 ciekawe co zobaczysz w czwartek 😄

Ja na ten cykl też się nie nastawiam mocno, ale chcę wiedzieć czy organizm wrócił do funkcjonowania po poronieniu.
W Luxmed kijowo bo na USG trzeba mieć skierowanie i ciężko z terminami, więc się próbowałam wstrzelić w okolice owu, wyliczone przez aplikację 😁

Ej pozytywne myślenie! 🤞😊
Lepiej jak owulacja w weekend, spokojniej, więc czasu 😅 ciekawe co zobaczysz w czwartek 😄

Ja na ten cykl też się nie nastawiam mocno, ale chcę wiedzieć czy organizm wrócił do funkcjonowania po poronieniu.
W Luxmed kijowo bo na USG trzeba mieć skierowanie i ciężko z terminami, więc się próbowałam wstrzelić w okolice owu, wyliczone przez aplikację 😁
Trzymam kciuki 😁 Ja na ten sie nie nastawiam bo się nie prowadzę za dobrze 😂😂😂 Teraz w weekend była impreza, teraz w weekend kolejna 😂😂😂

reklama
Do góry