reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Trzymam kciuki 😁 Ja na ten sie nie nastawiam bo się nie prowadzę za dobrze 😂😂😂 Teraz w weekend była impreza, teraz w weekend kolejna 😂😂😂
Bez przesady, żyć trzeba 😅
Ja od kwietnia mocno na siebie uważałam, nie piłam, dużo odpoczywałam, do tego odpuściłam jakąkolwiek aktywność fizyczna i owszem w ciążę zaszłam, tylko niestety wystąpiła wada genetyczna i po ciąży, a ja zostałam z mocno nadprogramowymi kilogramami 😂 teraz biorę na luz , fakt dużo nie pije bo jestem zazwyczaj kierowca ale nie spinam się tak, bo szkoda mi nerwów.

reklama
Ehhh….
Ja zwariuje. U mnie dziś 16 dpo. Temp jescze bardziej w dół, @ brak 🥴, a na dodatek dziś zaczęły mnie boleć piersi 🤷🏻‍♀️

Załączniki

• 03D2C010-270F-46E7-BACF-282E59A55C76.png
    03D2C010-270F-46E7-BACF-282E59A55C76.png
    39,6 KB · Wyświetleń: 65
Ehhh….
Ja zwariuje. U mnie dziś 16 dpo. Temp jescze bardziej w dół, @ brak 🥴, a na dodatek dziś zaczęły mnie boleć piersi 🤷🏻‍♀️
Czuję Cię w ciul.. Mi też dzisiaj temperatura poszybowała w dół…i pewnie będzie spadać 😖 a @ ma przyjść niby 8.07. W takich chwilach tracę nadzieję i odechciewa mi się wszystkiego, bo człowiek robi co może a to jak zwykle jest loteria 😩

reklama
U nas teraz idzie 4cs, tylko ja kp, więc liczę się z tym, że sprawa może być utrudniona, dodatkowo po ostatniej wizycie u ginekologa dowiedziałam się, że tylko jeden jajnik działa prawidłowo, a z drugiego raczej szans na owulacje nie ma :)
Swoją drogą, może któraś z Was miała jajnik z cechami pcos jedynie na obrazie usg, żadnych innych objawów i cech pcos? Czy dostałyście jakieś zalecenia, szersze badania? Czy ten jajnik wrócił sam do prawidłowej pracy?
Ja się podepnę pod pytanie :) nie mam żadnych charakterystycznych cech PCOS, w obrazie też nic nie widać, ale amh wysokie. Lekarz napomknął coś o PCOS, ale później stwierdził, ze na razie wykluczamy. Miałam podstawowe badania hormonalne w 2dc, progesteron 7 dni po owulacji, monitoring i to amh badanie. Tez szukam informacji, jakie jeszcze badanie może potwierdzić lub wykluczyć 🤷🏼‍♀️

Do góry