reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Trzymam kciuki 😁 Ja na ten sie nie nastawiam bo się nie prowadzę za dobrze 😂😂😂 Teraz w weekend była impreza, teraz w weekend kolejna 😂😂😂
Bez przesady, żyć trzeba 😅
Ja od kwietnia mocno na siebie uważałam, nie piłam, dużo odpoczywałam, do tego odpuściłam jakąkolwiek aktywność fizyczna i owszem w ciążę zaszłam, tylko niestety wystąpiła wada genetyczna i po ciąży, a ja zostałam z mocno nadprogramowymi kilogramami 😂 teraz biorę na luz , fakt dużo nie pije bo jestem zazwyczaj kierowca ale nie spinam się tak, bo szkoda mi nerwów.

reklama
Ehhh….
Ja zwariuje. U mnie dziś 16 dpo. Temp jescze bardziej w dół, @ brak 🥴, a na dodatek dziś zaczęły mnie boleć piersi 🤷🏻‍♀️

Załączniki

• 03D2C010-270F-46E7-BACF-282E59A55C76.png
    03D2C010-270F-46E7-BACF-282E59A55C76.png
    39,6 KB · Wyświetleń: 67
Ehhh….
Ja zwariuje. U mnie dziś 16 dpo. Temp jescze bardziej w dół, @ brak 🥴, a na dodatek dziś zaczęły mnie boleć piersi 🤷🏻‍♀️
Czuję Cię w ciul.. Mi też dzisiaj temperatura poszybowała w dół…i pewnie będzie spadać 😖 a @ ma przyjść niby 8.07. W takich chwilach tracę nadzieję i odechciewa mi się wszystkiego, bo człowiek robi co może a to jak zwykle jest loteria 😩

reklama
U nas teraz idzie 4cs, tylko ja kp, więc liczę się z tym, że sprawa może być utrudniona, dodatkowo po ostatniej wizycie u ginekologa dowiedziałam się, że tylko jeden jajnik działa prawidłowo, a z drugiego raczej szans na owulacje nie ma :)
Swoją drogą, może któraś z Was miała jajnik z cechami pcos jedynie na obrazie usg, żadnych innych objawów i cech pcos? Czy dostałyście jakieś zalecenia, szersze badania? Czy ten jajnik wrócił sam do prawidłowej pracy?
Ja się podepnę pod pytanie :) nie mam żadnych charakterystycznych cech PCOS, w obrazie też nic nie widać, ale amh wysokie. Lekarz napomknął coś o PCOS, ale później stwierdził, ze na razie wykluczamy. Miałam podstawowe badania hormonalne w 2dc, progesteron 7 dni po owulacji, monitoring i to amh badanie. Tez szukam informacji, jakie jeszcze badanie może potwierdzić lub wykluczyć 🤷🏼‍♀️

Do góry