reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Gratulacje dla wszystkich pozytywów lipcowych ☺️ ja czytam hurtowo wątki z doskoku jak czas pozwala. W lipcu chyba nawet nie będę testować, chyba nie będzie czego... 2 tyg jestem sama , mąż wraca za tydzień a owulacja wg apki niby w niedzielę🤔 w czerwcu też był na wyjeździe przed owulacja , timing nam nie sprzyja

reklama
A jak po tych tabletkach ? Bardzo boli ?
CRP spada, gorączki nie mam w ogóle, 3 dni po kolei dostawałam cytotec i bolało, że nie można było spać,ale dałam radę 😉 gdzieś znalazłam fajny cytat i tak sobie myślę, że to prawda.
"Kobieta to najdelikatniejszy twardziel na świecie". Powodzenia dziewczyny,ja będę musiała odłożyć HSG i starania.

Do góry