krasulkaa
Fanka BB :)
10 dpo i taka krecha....Pierwszy raz się nie cieszę z pozytywnego testu, a jestem przerażona…
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
10 dpo i taka krecha....Pierwszy raz się nie cieszę z pozytywnego testu, a jestem przerażona…
dopiero co w poprzednim cyklu miałam drugiego biochema i chyba strach przed kolejnym poronieniem jest większy…Dlaczego nie cieszysz się???
10dpo był w piątek i test był biały, dziś 13dpo10 dpo i taka krecha....
10dpo był w piątek i test był biały, dziś 13dpo
No tak, zrozumiałe Ale trzeba myślę pozytywnie... Kciuki, żeby to była zdrowa ciaza &&&dopiero co w poprzednim cyklu miałam drugiego biochema i chyba strach przed kolejnym poronieniem jest większy…
Przypomnij mi czy masz teraz zalecony acard? Czy jeszcze nie zdążyłaś zrobić diagnostyki.10dpo był w piątek i test był biały, dziś 13dpo
jeszcze nie robiłam, bo w wakacje mieliśmy nic nie robić, a dopiero na jesień wrócić w 100% do starań i diagnostykiPrzypomnij mi czy masz teraz zalecony acard? Czy jeszcze nie zdążyłaś zrobić diagnostyki.
o kurteczka oby to nie był fałszywy alarm!!! (cały czas mam w głowie wybarwiony Facelle po kontakcie z płynem do płukania ust)Pierwszy raz się nie cieszę z pozytywnego testu, a jestem przerażona…
Dajesz mi małe nadzieje..10dpo był w piątek i test był biały, dziś 13dpo
No i widzisz, jakie skutki ma ODPUSZCZANIE ?jeszcze nie robiłam, bo w wakacje mieliśmy nic nie robić, a dopiero na jesień wrócić w 100% do starań i diagnostyki