reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Ja miałam mieć w okolicach środy/czwartku a jestem bliżej soboty niedzieli, chyba mój pęcherzyk czeka po prostu na ciebie 😂😂😂😂 idę jeszcze w czwartek, skoro mam za darmo to co się będę szczypać 😂😂😂

Mieć taką owulacyjna siostrę to zaszczyt :)

Season 3 Nbc GIF by The Office

Kurde nie żebym wierzyła w te wróżby, czy przesądy i zaklęcia ale jak ona mówi to czuję się jakby mnie widziała po tej drugiej stronie ekranu i jakby wypowiadała słowa konkretnie do mnie. Każdy jest jakiegoś znaku zodiaku i ma inną historię, ale wiadomo że jak wróżka powie coś pozytywnego o naszym znaku to łatwiej jest wierzyć i mieć nadzieję. Mi wywróżyła że z zajściem będzie ciężko ale nie zamierzam przestać się starać. Jaką bym miała satysfakcję gdyby mi się udało 😅

Ja w to niby nie wierzę, ale w maju ona powiedziała, takie rzeczy że właśnie miały być do nikogo, bo nikt nie ma takiej sieczki w życiu a to byłam ja xD to słucham i sobie wybieram głupoty z pokorą :D

Pierwszy raz się nie cieszę z pozytywnego testu, a jestem przerażona… 😱

Wow! Niby to Rossman, ale tak mocna kreska chyba nie może się mylić :p

reklama
Mieć taką owulacyjna siostrę to zaszczyt :)

Season 3 Nbc GIF by The Office

Ja w to niby nie wierzę, ale w maju ona powiedziała, takie rzeczy że właśnie miały być do nikogo, bo nikt nie ma takiej sieczki w życiu a to byłam ja xD to słucham i sobie wybieram głupoty z pokorą :D

Wow! Niby to Rossman, ale tak mocna kreska chyba nie może się mylić :p
Taki miałam 30.05 (czyli 12dpo) dla porownania

Załączniki

• 75EEA9F7-7C9A-4F50-ADD6-B72A8923B54D.jpeg
    75EEA9F7-7C9A-4F50-ADD6-B72A8923B54D.jpeg
    1,1 MB · Wyświetleń: 142
Do góry