reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Nie podoba mi sie jej wróżba, w kółko gada o romansach. No chyba ze o czymś nie wiem 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
jesteś może bykiem? Mi wywróżyła że tajemnica wyjdzie na jaw i sugerowała romans (albo ja to tak zrozumiałam 🙈) plus powiedziała że dla „byczulisiów” (skąd ona bierze to słownictwo?!) starających się o dziecko ma taką wiadomość że są inne metody na posiadanie…adopcja? In vitro?

reklama
jesteś może bykiem? Mi wywróżyła że tajemnica wyjdzie na jaw i sugerowała romans (albo ja to tak zrozumiałam 🙈) plus powiedziała że dla „byczulisiów” (skąd ona bierze to słownictwo?!) starających się o dziecko ma taką wiadomość że są inne metody na posiadanie…adopcja? In vitro?
A coś o lwach wiadomo ? 😏

Kurde nie żebym wierzyła w te wróżby, czy przesądy i zaklęcia ale jak ona mówi to czuję się jakby mnie widziała po tej drugiej stronie ekranu i jakby wypowiadała słowa konkretnie do mnie. Każdy jest jakiegoś znaku zodiaku i ma inną historię, ale wiadomo że jak wróżka powie coś pozytywnego o naszym znaku to łatwiej jest wierzyć i mieć nadzieję. Mi wywróżyła że z zajściem będzie ciężko ale nie zamierzam przestać się starać. Jaką bym miała satysfakcję gdyby mi się udało 😅

Kurde nie żebym wierzyła w te wróżby, czy przesądy i zaklęcia ale jak ona mówi to czuję się jakby mnie widziała po tej drugiej stronie ekranu i jakby wypowiadała słowa konkretnie do mnie. Każdy jest jakiegoś znaku zodiaku i ma inną historię, ale wiadomo że jak wróżka powie coś pozytywnego o naszym znaku to łatwiej jest wierzyć i mieć nadzieję. Mi wywróżyła że z zajściem będzie ciężko ale nie zamierzam przestać się starać. Jaką bym miała satysfakcję gdyby mi się udało 😅
W przypadku mojego znaku ona czasem powtarza: "Nie wiem, do kogo to mówię"... I dokładnie tak się czuję - raczej nie do mnie ;-)

Pierwszy raz się nie cieszę z pozytywnego testu, a jestem przerażona… 😱

Załączniki

• 676563A7-A3AA-4593-8911-78A767970556.jpeg
    676563A7-A3AA-4593-8911-78A767970556.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 172
A strzelcom o ciąży nic nie gada, no obrażam się, kurna 😄

reklama
Do góry