krasulkaa
Fanka BB :)
O matko juzz? To kiedy planowana? Może jednak teścik?Musiałam odpalić kalendarzyk bo tak odpuściłam że nawet nie wiedziałam
27 dc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O matko juzz? To kiedy planowana? Może jednak teścik?Musiałam odpalić kalendarzyk bo tak odpuściłam że nawet nie wiedziałam
27 dc
Pomiędzy moim okresem, a później poronieniem i owulacją zdążyliśmy tylko 1 sex mieć więc trochę szkoda mi kasy na testO matko juzz? To kiedy planowana? Może jednak teścik?
1 a może akurat złoty strzal odpuściłaś więc to jest myśl!Pomiędzy moim okresem, a później poronieniem i owulacją zdążyliśmy tylko 1 sex mieć więc trochę szkoda mi kasy na test
Cykle mam zwykle 32 dni i ta druga faza 12 dniowa. Ale teraz byłam na usg w 20 dc i już było po owu więc okres może przyjść szybciej
Nie no jak BÓB przykazał, to na pewno się udaDrogie staraczki, u mnie pierwsza połowa cyklu zakończona, starania były prawilne: (co 2-3 dni, jak bób przykazał ;-)), testy dwojakie w ruchu (te z uśmieszkiem i te z kreseczkami), śluz odpowiednio zachowujący się, suple w użytku. I wbrew pozorom - luuuuuuuz absolutny również był. No bo to już jakiś 20ty cykl moich starań, więc cóż tu dużo mówić... gdybym się tak spinała od dwóch lat co miesiąc... ;-) Tym większe odpuszczenie, że IVF się zbliża. Teraz Madame prawilnie będzie się odżywiać i poić tylko dobrymi rzeczami do 14/07. Zobaczymy, co tego dnia zostanie zdobyte oprócz Bastylii
ja też wodnik w zaleceniach od ginekologa mam w sobotę (14 dpo) zrobić betę i progesteron. Nie wiem czy wytrzymam do tego czasu i czy nie sikne któregoś dnia testu bo kto by wytrzymał do sobotyaajajaj ja też wodnik właśnie zakończyłam starania wczoraj bo skończyły się płodne. Teraz oczekuje na efekt liczę że horoskop będzie sprzyjał
CudownieDziewczyny są!! Wszystko chyba ok, mam nadzieję (?).
OLKA CO TO ZA CYTATBardzo mi przykro, że was to spotkało
przeczytałam Twoje „szkoda mi kasy na test” i przypomniałam sobie moje zamówienie Pinka strumieniowego na Shopee za 1,93zł dostawa oczywiście gratisPomiędzy moim okresem, a później poronieniem i owulacją zdążyliśmy tylko 1 sex mieć więc trochę szkoda mi kasy na test
Cykle mam zwykle 32 dni i ta druga faza 12 dniowa. Ale teraz byłam na usg w 20 dc i już było po owu więc okres może przyjść szybciej