reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
O matko juzz? To kiedy planowana? Może jednak teścik?😁😁😁😁😁😁
Pomiędzy moim okresem, a później poronieniem i owulacją zdążyliśmy tylko 1 sex mieć więc trochę szkoda mi kasy na test 😋
Cykle mam zwykle 32 dni i ta druga faza 12 dniowa. Ale teraz byłam na usg w 20 dc i już było po owu więc okres może przyjść szybciej

Pomiędzy moim okresem, a później poronieniem i owulacją zdążyliśmy tylko 1 sex mieć więc trochę szkoda mi kasy na test 😋
Cykle mam zwykle 32 dni i ta druga faza 12 dniowa. Ale teraz byłam na usg w 20 dc i już było po owu więc okres może przyjść szybciej
1 a może akurat złoty strzal😝😝 odpuściłaś więc to jest myśl! 😁

Drogie staraczki, u mnie pierwsza połowa cyklu zakończona, starania były prawilne: (co 2-3 dni, jak bób przykazał ;-)), testy dwojakie w ruchu (te z uśmieszkiem i te z kreseczkami), śluz odpowiednio zachowujący się, suple w użytku. I wbrew pozorom - luuuuuuuz absolutny również był. No bo to już jakiś 20ty cykl moich starań, więc cóż tu dużo mówić... gdybym się tak spinała od dwóch lat co miesiąc... ;-) Tym większe odpuszczenie, że IVF się zbliża. Teraz Madame prawilnie będzie się odżywiać i poić tylko dobrymi rzeczami do 14/07. Zobaczymy, co tego dnia zostanie zdobyte oprócz Bastylii :p

Drogie staraczki, u mnie pierwsza połowa cyklu zakończona, starania były prawilne: (co 2-3 dni, jak bób przykazał ;-)), testy dwojakie w ruchu (te z uśmieszkiem i te z kreseczkami), śluz odpowiednio zachowujący się, suple w użytku. I wbrew pozorom - luuuuuuuz absolutny również był. No bo to już jakiś 20ty cykl moich starań, więc cóż tu dużo mówić... gdybym się tak spinała od dwóch lat co miesiąc... ;-) Tym większe odpuszczenie, że IVF się zbliża. Teraz Madame prawilnie będzie się odżywiać i poić tylko dobrymi rzeczami do 14/07. Zobaczymy, co tego dnia zostanie zdobyte oprócz Bastylii :p
Nie no jak BÓB przykazał, to na pewno się uda 🤣🥰👍

aajajaj ja też wodnik :D właśnie zakończyłam starania wczoraj bo skończyły się płodne. Teraz oczekuje na efekt liczę że horoskop będzie sprzyjał :D
ja też wodnik 😁 w zaleceniach od ginekologa mam w sobotę (14 dpo) zrobić betę i progesteron. Nie wiem czy wytrzymam do tego czasu i czy nie sikne któregoś dnia testu 😜 bo kto by wytrzymał do soboty 🙈

Aj, aj, moje drogie. Kobitki to mają temperament 😄

Moje zdanie takie, KAŻDY jest inny i KAŻDY musi iść według swego ciała, nie kogoś. Tyle w temacie 😊

reklama
przeczytałam Twoje „szkoda mi kasy na test” i przypomniałam sobie moje zamówienie Pinka strumieniowego na Shopee za 1,93zł😂😂😂 dostawa oczywiście gratis 😁
W może to ten test właśnie okaże się szczęśliwym? Nawet się nie łudzę bo w tym cyklu były tylko dwa stosunki ale wiadomo, że nie ma rzeczy niemożliwych 🙈 dzisiaj dopiero 19dc, najwcześniej zatestuję w weekend…

Załączniki

• IMG_9658.jpg
    IMG_9658.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 61
Do góry