reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
O matko juzz? To kiedy planowana? Może jednak teścik?😁😁😁😁😁😁
Pomiędzy moim okresem, a później poronieniem i owulacją zdążyliśmy tylko 1 sex mieć więc trochę szkoda mi kasy na test 😋
Cykle mam zwykle 32 dni i ta druga faza 12 dniowa. Ale teraz byłam na usg w 20 dc i już było po owu więc okres może przyjść szybciej

Pomiędzy moim okresem, a później poronieniem i owulacją zdążyliśmy tylko 1 sex mieć więc trochę szkoda mi kasy na test 😋
Cykle mam zwykle 32 dni i ta druga faza 12 dniowa. Ale teraz byłam na usg w 20 dc i już było po owu więc okres może przyjść szybciej
1 a może akurat złoty strzal😝😝 odpuściłaś więc to jest myśl! 😁

Drogie staraczki, u mnie pierwsza połowa cyklu zakończona, starania były prawilne: (co 2-3 dni, jak bób przykazał ;-)), testy dwojakie w ruchu (te z uśmieszkiem i te z kreseczkami), śluz odpowiednio zachowujący się, suple w użytku. I wbrew pozorom - luuuuuuuz absolutny również był. No bo to już jakiś 20ty cykl moich starań, więc cóż tu dużo mówić... gdybym się tak spinała od dwóch lat co miesiąc... ;-) Tym większe odpuszczenie, że IVF się zbliża. Teraz Madame prawilnie będzie się odżywiać i poić tylko dobrymi rzeczami do 14/07. Zobaczymy, co tego dnia zostanie zdobyte oprócz Bastylii :p

Drogie staraczki, u mnie pierwsza połowa cyklu zakończona, starania były prawilne: (co 2-3 dni, jak bób przykazał ;-)), testy dwojakie w ruchu (te z uśmieszkiem i te z kreseczkami), śluz odpowiednio zachowujący się, suple w użytku. I wbrew pozorom - luuuuuuuz absolutny również był. No bo to już jakiś 20ty cykl moich starań, więc cóż tu dużo mówić... gdybym się tak spinała od dwóch lat co miesiąc... ;-) Tym większe odpuszczenie, że IVF się zbliża. Teraz Madame prawilnie będzie się odżywiać i poić tylko dobrymi rzeczami do 14/07. Zobaczymy, co tego dnia zostanie zdobyte oprócz Bastylii :p
Nie no jak BÓB przykazał, to na pewno się uda 🤣🥰👍

aajajaj ja też wodnik :D właśnie zakończyłam starania wczoraj bo skończyły się płodne. Teraz oczekuje na efekt liczę że horoskop będzie sprzyjał :D
ja też wodnik 😁 w zaleceniach od ginekologa mam w sobotę (14 dpo) zrobić betę i progesteron. Nie wiem czy wytrzymam do tego czasu i czy nie sikne któregoś dnia testu 😜 bo kto by wytrzymał do soboty 🙈

Aj, aj, moje drogie. Kobitki to mają temperament 😄

Moje zdanie takie, KAŻDY jest inny i KAŻDY musi iść według swego ciała, nie kogoś. Tyle w temacie 😊

reklama
przeczytałam Twoje „szkoda mi kasy na test” i przypomniałam sobie moje zamówienie Pinka strumieniowego na Shopee za 1,93zł😂😂😂 dostawa oczywiście gratis 😁
W może to ten test właśnie okaże się szczęśliwym? Nawet się nie łudzę bo w tym cyklu były tylko dwa stosunki ale wiadomo, że nie ma rzeczy niemożliwych 🙈 dzisiaj dopiero 19dc, najwcześniej zatestuję w weekend…

Załączniki

• IMG_9658.jpg
    IMG_9658.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 67
Do góry