Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cudownieDziewczyny tyle testów nie może się mylić. Zrobiłam jeszcze trzy, na pinku 10 cień, na jakimś tam 20 kreska, ale widoczna a tu test czułość. Pink strumieniowy w niedzielę,beta jednak w poniedziałek![]()
Chyba lipieccudownieoby cały czerwiec taki był
Chyba lipiecwolę nie czekać rok na udany czerwiec
![]()
pięknie kreskiDziewczyny tyle testów nie może się mylić. Zrobiłam jeszcze trzy, na pinku 10 cień, na jakimś tam 20 kreska, ale widoczna a tu test czułość. Pink strumieniowy w niedzielę,beta jednak w poniedziałek![]()
Ogólnie, seks nie tylko musi być w owulacje. Można nawet 3 dni przed, a i tak można zajsc w ciaze. Dni plodne po to są, żeby utrzymać plemniczki, dlatego warto seks mieć nie tylko w owulacje... Jak był dzień przed czy nawet dwa dni przed seksik, to na spokojnie. Nie stresuj sięDziewczyny, ja już nie ogarniamzrobiłam kolejny test po tamtym już dosyć ciemnym i jest jaśniejszy. . Czy to możliwe że przegapiłam pik mimo ze zrobilam test rano i potem około 16? Czy to już tamto było pikiem ? Chociaz przeciez kreska nie była tak samo ciemna. Aplikacja po wprowadzeniu tego jasniejszego testu zasugerowala że ten poranny jest pikiem.
to prawda. Ile jest ciąż nawet tu na forum z seksu kilka dni przed owu to nie zliczęOgólnie, seks nie tylko musi być w owulacje. Można nawet 3 dni przed, a i tak można zajsc w ciaze. Dni plodne po to są, żeby utrzymać plemniczki, dlatego warto seks mieć nie tylko w owulacje... Jak był dzień przed czy nawet dwa dni przed seksik, to na spokojnie. Nie stresuj się![]()