olka11135
Fanka BB :)
Jaki prog!!!!
No jak niedobry, ciąża jest przecież- ja mialam cien z wartoscia 5,49 i cieszylam się jak wariatka
Progesteron nie jest w ng
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jaki prog!!!!
No jak niedobry, ciąża jest przecież- ja mialam cien z wartoscia 5,49 i cieszylam się jak wariatka
Ten progesteron nie jest kosmiczny, on jest w innych jednostkach. Po przeliczeniu to ok 18 wiec spoko ale kosmiczny nie jestJaki prog!!!!
Oki nie zauważyłam ale 18 to jest bardzo dobry. Ja przy becie 5,49 mialam niski około 10Ten progesteron nie jest kosmiczny, on jest w innych jednostkach. Po przeliczeniu to ok 18 wiec spoko ale kosmiczny nie jest
No ale miałaś CP ... to co innego. Ja miałam prog 7 przy becie 15 i potem 12 przy becie 173. Podobno przy progestrornie powyżej 25 można z całą pewnością wykluczyć cp. Ale 18 jest też okOki nie zauważyłam ale 18 to jest bardzo dobry. Ja przy becie 5,49 mialam niski około 10
Będzie dobrzeDziewczyny, odebrałam wyniki ciężko powiedzieć czy są dobre :/