reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
czyli jutro owulacja?
Być może... Jedno co wiem na pewno: test wykazał podwyższony poziom LH i estrogenu, i to wszystko :-)
Bawię się w te testy od prawie 3 lat, nie mówię, że są nieskuteczne, bo ich wynik zgadzał się czasem z monitoringiem na przykład...

Hej. Paczka z testami w paczkomacue. Tymczasem chciałam Obaczyć jak wyjdzie facelle. I kusze się o stwierdzenie, że już jest cień w stosunku do wczoraj i przedwczoraj. Planowo jeszcze testy w weekend ( bo nie wierzę że wytrzymam do pon) i w poniedziałek 😁 beta we wtorek 🤔
Całkiem obiecująca wygląda ta kreseczka 😍

Dziewczyny, odebrałam wyniki ciężko powiedzieć czy są dobre :/

Załączniki

• Screenshot_20220701-155952_Chrome.jpg
    Screenshot_20220701-155952_Chrome.jpg
    117,9 KB · Wyświetleń: 201
ej no to ja wlasnie robię cytat do każdej wiadomości na którą chcę odpowiedzieć i potem cytuje mi wszystkie :D
Hmm, jednak coś nie halo, bo jak jestem na 1 stronie i robię z tymi odpowiedziami, to tak, wchodzi elegancko, ale jak przejdę na druga stronę, to juz znika to, co miałam "zaklepane" z poprzedniej strony...

Pamiętam właśnie, jak kilka lat temu udzielałam sie tutaj na forum, to z tymi cytatami robiłam i nie ważne czy byłam na danej stronie, czy przechodziłam na inne, a po prostu zaznaczałąm cytat a potem opowiedź i wszystko było. Teraz z cytatem mi nie wychodzi...

Edit: Ok, juz kumam z cytatem, po prostu zaznaczasz i musisz potem zrobić odpowiedź i dodać te cytaty. Ok, już zakumałąm. Nieco pozmieniało się od 2000 kilku lat 😂

reklama
Do góry