Chce_byc_mama_wielu
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
cudownie oby cały czerwiec taki byłDziewczyny tyle testów nie może się mylić. Zrobiłam jeszcze trzy, na pinku 10 cień, na jakimś tam 20 kreska, ale widoczna a tu test czułość. Pink strumieniowy w niedzielę,beta jednak w poniedziałek
Chyba lipiec wolę nie czekać rok na udany czerwieccudownie oby cały czerwiec taki był
ja jeszcze myślami jestem w czerwcu. Przepraszam za błądChyba lipiec wolę nie czekać rok na udany czerwiec
pięknie kreskiDziewczyny tyle testów nie może się mylić. Zrobiłam jeszcze trzy, na pinku 10 cień, na jakimś tam 20 kreska, ale widoczna a tu test czułość. Pink strumieniowy w niedzielę,beta jednak w poniedziałek
Ogólnie, seks nie tylko musi być w owulacje. Można nawet 3 dni przed, a i tak można zajsc w ciaze. Dni plodne po to są, żeby utrzymać plemniczki, dlatego warto seks mieć nie tylko w owulacje... Jak był dzień przed czy nawet dwa dni przed seksik, to na spokojnie. Nie stresuj sięDziewczyny, ja już nie ogarniam zrobiłam kolejny test po tamtym już dosyć ciemnym i jest jaśniejszy. . Czy to możliwe że przegapiłam pik mimo ze zrobilam test rano i potem około 16? Czy to już tamto było pikiem ? Chociaz przeciez kreska nie była tak samo ciemna. Aplikacja po wprowadzeniu tego jasniejszego testu zasugerowala że ten poranny jest pikiem.
to prawda. Ile jest ciąż nawet tu na forum z seksu kilka dni przed owu to nie zliczęOgólnie, seks nie tylko musi być w owulacje. Można nawet 3 dni przed, a i tak można zajsc w ciaze. Dni plodne po to są, żeby utrzymać plemniczki, dlatego warto seks mieć nie tylko w owulacje... Jak był dzień przed czy nawet dwa dni przed seksik, to na spokojnie. Nie stresuj się