reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Dziewczyny tyle testów nie może się mylić. Zrobiłam jeszcze trzy, na pinku 10 cień, na jakimś tam 20 kreska, ale widoczna a tu test czułość. Pink strumieniowy w niedzielę,beta jednak w poniedziałek 😁

Załączniki

• Screenshot_2022-07-01-18-01-47-805_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-07-01-18-01-47-805_com.miui.gallery.jpg
    133,8 KB · Wyświetleń: 190
reklama
Dziewczyny, ja już nie ogarniam :( zrobiłam kolejny test po tamtym już dosyć ciemnym i jest jaśniejszy. . Czy to możliwe że przegapiłam pik mimo ze zrobilam test rano i potem około 16? Czy to już tamto było pikiem ? Chociaz przeciez kreska nie była tak samo ciemna. Aplikacja po wprowadzeniu tego jasniejszego testu zasugerowala że ten poranny jest pikiem.

Załączniki

• Screenshot_20220701-185353_Premom.jpg
    Screenshot_20220701-185353_Premom.jpg
    433,9 KB · Wyświetleń: 75
Dziewczyny, ja już nie ogarniam :( zrobiłam kolejny test po tamtym już dosyć ciemnym i jest jaśniejszy. . Czy to możliwe że przegapiłam pik mimo ze zrobilam test rano i potem około 16? Czy to już tamto było pikiem ? Chociaz przeciez kreska nie była tak samo ciemna. Aplikacja po wprowadzeniu tego jasniejszego testu zasugerowala że ten poranny jest pikiem.
Ogólnie, seks nie tylko musi być w owulacje. Można nawet 3 dni przed, a i tak można zajsc w ciaze. Dni plodne po to są, żeby utrzymać plemniczki, dlatego warto seks mieć nie tylko w owulacje... Jak był dzień przed czy nawet dwa dni przed seksik, to na spokojnie. Nie stresuj się :)

Ogólnie, seks nie tylko musi być w owulacje. Można nawet 3 dni przed, a i tak można zajsc w ciaze. Dni plodne po to są, żeby utrzymać plemniczki, dlatego warto seks mieć nie tylko w owulacje... Jak był dzień przed czy nawet dwa dni przed seksik, to na spokojnie. Nie stresuj się :)
to prawda. Ile jest ciąż nawet tu na forum z seksu kilka dni przed owu to nie zliczę

Ja oglądałam na yt film jakiejś chemiczki, która opisywała jak dochodzi do zapłodnienia.
Wszyscy wiedzą, że jeden plemnik musi trafić do komórki i ją zapłodnić, ale komórka jest otoczona taką osłonką i żeby ten jeden jedyny plemnik się przebił to musi być miliony innych plemników które będą wiercić w tej osłonce i pierwszy który przebije to jest ten szczęśliwy jedyny.
Dla mnie to była nowość 😜
Wiec jestem zdania że seksów powinny być kilka przed owulacja, one są ważniejsze niż w samym dniu owulacji 🙊
Choć wiadomo z jednego strzału, też się da zajsc

reklama
Do góry