reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Ja oglądałam na yt film jakiejś chemiczki, która opisywała jak dochodzi do zapłodnienia.
Wszyscy wiedzą, że jeden plemnik musi trafić do komórki i ją zapłodnić, ale komórka jest otoczona taką osłonką i żeby ten jeden jedyny plemnik się przebił to musi być miliony innych plemników które będą wiercić w tej osłonce i pierwszy który przebije to jest ten szczęśliwy jedyny.
Dla mnie to była nowość 😜
Wiec jestem zdania że seksów powinny być kilka przed owulacja, one są ważniejsze niż w samym dniu owulacji 🙊
Choć wiadomo z jednego strzału, też się da zajsc
wlasnie też to słyszałam, więc teoria, że potrzebny jest tylko 1 jest inwalidą

reklama
Ja oglądałam na yt film jakiejś chemiczki, która opisywała jak dochodzi do zapłodnienia.
Wszyscy wiedzą, że jeden plemnik musi trafić do komórki i ją zapłodnić, ale komórka jest otoczona taką osłonką i żeby ten jeden jedyny plemnik się przebił to musi być miliony innych plemników które będą wiercić w tej osłonce i pierwszy który przebije to jest ten szczęśliwy jedyny.
Dla mnie to była nowość 😜
Wiec jestem zdania że seksów powinny być kilka przed owulacja, one są ważniejsze niż w samym dniu owulacji 🙊
Choć wiadomo z jednego strzału, też się da zajsc
Tak, dlatego ja wolę więcej razy niż tylko raz, bo ten raz może być nawet niewystarczający...

Witajcie Staraczki, czerwiec był stracony, lipiec…no cóż, dwa stosunki przed owu, a jak najbardziej się ze mnie lało to Stary się pochorował…coś mu zaszkodziło z jedzonka i było po seksach 🥺 dziś 16dc, czuję że już po ptakach ale jak wróci z kosza to może na niego siądę dla fun’u 😅

Aaa zapomniałam dodać: 4 test owu negatywny 😳 pisałam już o tym na wątku czerwcowym…

Załączniki

• IMG_9606.jpg
    IMG_9606.jpg
    75,4 KB · Wyświetleń: 65
Powtórzę od razu w poniedziałek rano, no zobaczymy. Ale w sumie nie wiem na co liczyłam przy takich słabych kreskach :p
Wszystko będzie dobrze, sprawdź przyrost, bardzo wcześnie ją wyłapałas po prostu, na pewno kreska z kazdym dniem sciemnieje, beta skoczy o 200 czy 300% - prog masz komiczny ... wszędzie piszą by test zrobić dopiero w dniu miesiączki i tylko my takie niecierpliwe, a potem na zapas martwimy się.

reklama
Do góry