reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Tak, usg wiadomo, ale ogólnie żylak, jak jest, to widać go na jądrze... Ogólnie, jak facet ma żylaki, to warto i tam zerkać 😉
Na googlu skąpo ze zdjęciami, ale widze już o co chodzi. Nieprawidłowy jest jak jest karbowany w kształcie, troche jak cellulit 😀 żylaków nie ma, nie ma takiego problemu u niego w rodzinie w ogole, ale pooglądam go dzisiaj.
Wy mieliście z tym problem?

Na googlu skąpo ze zdjęciami, ale widze już o co chodzi. Nieprawidłowy jest jak jest karbowany w kształcie, troche jak cellulit 😀 żylaków nie ma, nie ma takiego problemu u niego w rodzinie w ogole, ale pooglądam go dzisiaj.
Wy mieliście z tym problem?
Tak, mąż ma, dlatego nie mam też parcia takiego mocnego na 4 dziecko, bo mąż nie chce na razie chodzić na zabiegi. Bardziej sam sobie o tą przypadłość dba, żeby nie było gorzej i jest ok. Czy w rodzinie u nas ktoś ma? Nie wiem, mąż nawet też nie wie...

reklama
Przetestowałam się z nastawieniem, że nic z tego..bo test z 10dpo był i tak negatywny..choć poprzednim razem pierwszy pozytyw miałam 15dpo 🥴😬 i to baaardzo słabą kreską. Teraz też coś widzę, ledwo na maksa (13dpo)..a wręcz mówię sobie, że sobie znowu wkręcam i pajacuję 🤡… Jestem nadal przed @…🥴
Zobacz załącznik 1421143
I ja coś widzę ✊✊

Do góry