olka11135
Fanka BB :)
Dzięki przetestuję się jeszcze jutro rano i się zobaczy..
To test Babyplan ze Szwecji
Śliczny jest, ale jak powiem Staremu że lecę po test ciążowy do Szwecji to ...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki przetestuję się jeszcze jutro rano i się zobaczy..
To test Babyplan ze Szwecji
O jesusicku, zrobiłaś mi dzieńTylko chodzi o niego stojącego, nie trzona, jak coś
I ruszył wujek Google. Nawet mu nic jeszcze nie mowieTak, usg wiadomo, ale ogólnie żylak, jak jest, to widać go na jądrze... Ogólnie, jak facet ma żylaki, to warto i tam zerkać
Ja je przez neta też zamawiam, ale faktycznie super się sprawdzają. Nawet te paskowe czy jak to tam się zwie i LH testy też ładnie się barwiąŚliczny jest, ale jak powiem Staremu że lecę po test ciążowy do Szwecji to ...
Ja je przez neta też zamawiam, ale faktycznie super się sprawdzają. Nawet te paskowe czy jak to tam się zwie i LH testy też ładnie się barwią
Na googlu skąpo ze zdjęciami, ale widze już o co chodzi. Nieprawidłowy jest jak jest karbowany w kształcie, troche jak cellulit żylaków nie ma, nie ma takiego problemu u niego w rodzinie w ogole, ale pooglądam go dzisiaj.Tak, usg wiadomo, ale ogólnie żylak, jak jest, to widać go na jądrze... Ogólnie, jak facet ma żylaki, to warto i tam zerkać
Ja mam w sumie ze Szczecina bliskoŚliczny jest, ale jak powiem Staremu że lecę po test ciążowy do Szwecji to ...
Ja mam w sumie ze Szczecina blisko
Tak, mąż ma, dlatego nie mam też parcia takiego mocnego na 4 dziecko, bo mąż nie chce na razie chodzić na zabiegi. Bardziej sam sobie o tą przypadłość dba, żeby nie było gorzej i jest ok. Czy w rodzinie u nas ktoś ma? Nie wiem, mąż nawet też nie wie...Na googlu skąpo ze zdjęciami, ale widze już o co chodzi. Nieprawidłowy jest jak jest karbowany w kształcie, troche jak cellulit żylaków nie ma, nie ma takiego problemu u niego w rodzinie w ogole, ale pooglądam go dzisiaj.
Wy mieliście z tym problem?
I ja coś widzęPrzetestowałam się z nastawieniem, że nic z tego..bo test z 10dpo był i tak negatywny..choć poprzednim razem pierwszy pozytyw miałam 15dpo i to baaardzo słabą kreską. Teraz też coś widzę, ledwo na maksa (13dpo)..a wręcz mówię sobie, że sobie znowu wkręcam i pajacuję … Jestem nadal przed @…
Zobacz załącznik 1421143