ForgetMeeNot
Fanka BB :)
Gratulacje Jakie piękne wynikiMamy to!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje Jakie piękne wynikiMamy to!
Ja w dwóch ciążach 9dpoMam małe pytanie do dziewczyn, które ujrzały 2 kreski... W którym dpo ujrzalyscie ten tzw. " cień cienia" ? Ja dzisiaj jestem 12 dpo i test wyszedł bieluśki. Nie wiem czy warto jeszcze się łudzić, czy już nie ma sensu
Ja niestety nie widzę, nawet teraz przeszłam na laptopa, zeby dokładniej zobaczyć, bo na telefonie gorzej widać, ale niestety, ja nic nie widzęPrzetestowałam się z nastawieniem, że nic z tego..bo test z 10dpo był i tak negatywny..choć poprzednim razem pierwszy pozytyw miałam 15dpo i to baaardzo słabą kreską. Teraz też coś widzę, ledwo na maksa (13dpo)..a wręcz mówię sobie, że sobie znowu wkręcam i pajacuję … Jestem nad
Elegancko widać ))Ja mialam taki babyplan w 12dpo, na drugi dzień beta była 15 czyli są bardzo czule te testy
Zobacz załącznik 1421176
Niestety to była moja CPElegancko widać ))
mój pracuje w drugim pokoju, właśnie ma spotkanie, myślicie że obrazi się jak podejdę i nagle zdejmę mu majtki?O szok, niech tylko stary wróci z pracy
Aaa... Wybacz...Niestety to była moja CP
Patrzyłaś na amazonie ?Nie ma ich w PL
tak możeszW sensie wpisać Cię na 13.07?
Są na AmazoniePatrzyłaś na amazonie ?