reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Przetestowałam się z nastawieniem, że nic z tego..bo test z 10dpo był i tak negatywny..choć poprzednim razem pierwszy pozytyw miałam 15dpo 🥴😬 i to baaardzo słabą kreską. Teraz też coś widzę, ledwo na maksa (13dpo)..a wręcz mówię sobie, że sobie znowu wkręcam i pajacuję 🤡… Jestem nad🥴
Ja niestety nie widzę, nawet teraz przeszłam na laptopa, zeby dokładniej zobaczyć, bo na telefonie gorzej widać, ale niestety, ja nic nie widzę :(
Ja mialam taki babyplan w 12dpo, na drugi dzień beta była 15 czyli są bardzo czule te testy
Zobacz załącznik 1421176
Elegancko widać :)))

O szok, niech tylko stary wróci z pracy 😄😄
mój pracuje w drugim pokoju, właśnie ma spotkanie, myślicie że obrazi się jak podejdę i nagle zdejmę mu majtki? 🤣🤣🤣

A tak poważnie to miał robione już usg jąder, od tego właściwie zaczęliśmy. Żylaków nie wykryto, ale co mi szkodzi sprawdzić 😅

reklama
Do góry