królowa_kresek😉🙃
Fanka BB :)
Właśnie wrocilam z miasta, a ze pinki w drodze to kupilam sobie facelle. No wiem wiem.... kurczę wydaje mi się ze widzę cień.... albo to tylko moje pobozne życzenia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie wrocilam z miasta, a ze pinki w drodze to kupilam sobie facelle. No wiem wiem.... kurczę wydaje mi się ze widzę cień.... albo to tylko moje pobozne życzenia
Patrzyłaś na amazonie ?
Ja niestety nic...Właśnie wrocilam z miasta, a ze pinki w drodze to kupilam sobie facelle. No wiem wiem.... kurczę wydaje mi się ze widzę cień.... albo to tylko moje pobozne życzenia
Czekam niecierpliwie na pinki
tak możesz
Ja widzę ducha, ale kurka to facelle. W tym cyklu mnie oszukały..obiecałam sobie, ze już nigdy, przenigdy ich nie kupie, ale trzymam kciuki zeby ten duch zamienił się w piękna kreskęWłaśnie wrocilam z miasta, a ze pinki w drodze to kupilam sobie facelle. No wiem wiem.... kurczę wydaje mi się ze widzę cień.... albo to tylko moje pobozne życzenia
8 dni poA ile jesteś po owulacji?