reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

No właśnie mam też z CC i twierdzą, że to najlepsze bo zaplanowane, najlepsze dla dziecka, nie ma problemu, że jak urodzą naturalnie to niestety ich dół nie skurczy się do odpowiednich rozmiarów itd. Nawet jak ja pytałam lekarki czy u mnie będzie szansa naturalnego, to aż sama śmiała, że zazwyczaj w mojej sytuacji to chętnie korzystają z możliwości cesarki🙈. Mnie jakoś przeraża CC pod względem rekonwalescencja, bo lubię być niezależna 😂🙈 i wolałabym od razu móc funkcjonować, a to przecież operacja.
Mialam 3 cc ze względów medycznych, nie na zyczenie. Moja rekonwalescencja skończyła sie w dniu wyjścia ze szpitala, po tyg zagoilo sie wszystko, a ogarnialam bez pomocy wszystko sama - oczywiście był Mąż czynny we wszystkim... nie wiem co to znaczy rodzic naturalnie i szczerze mówiąc juz nie chcialabym sie przekonywać o tym 😁🤣 ale to ja. Każda z nas decyduje z lekarzem, co dla niej najlepsze.

reklama
Dziewczyny jedna kobieta miała udrażnianie szyjki macicy za pomocą radiologii interwencyjnej i też miała nie udaną próbę, sprawdziłam wszystkie informacje na temat profesora do którego chcę się udać na wizytę i skonsultować i w tym szpitalu w którym pracuje jest radiologia interwencyjna i z tego co czytam profesor jest mistrzem metod oszczędzających. Mam nadzieję, że uda mi się szybko dostać do niego. Może jest światełko w tunelu. Z tego co piszą kobiety po trachelektomii to dla zwykłego ginekologa jest to nie do zrobienia,bo on miał tylko do czynienia przy udrażnianiu u zdrowych kobiet gdzie mają tą szyjkę macicy. Będę próbować. Nie wiem czy dobrze robię i myślę.

Dziewczyny jedna kobieta miała udrażnianie szyjki macicy za pomocą radiologii interwencyjnej i też miała nie udaną próbę, sprawdziłam wszystkie informacje na temat profesora do którego chcę się udać na wizytę i skonsultować i w tym szpitalu w którym pracuje jest radiologia interwencyjna i z tego co czytam profesor jest mistrzem metod oszczędzających. Mam nadzieję, że uda mi się szybko dostać do niego. Może jest światełko w tunelu. Z tego co piszą kobiety po trachelektomii to dla zwykłego ginekologa jest to nie do zrobienia,bo on miał tylko do czynienia przy udrażnianiu u zdrowych kobiet gdzie mają tą szyjkę macicy. Będę próbować. Nie wiem czy dobrze robię i myślę.
Trzymam kciuki za szybką wizytę 👍🤞🤞

3mam kciuki żeby się udało, pamiętaj ostatania umiera nadzieję. ✊✊

Mialam 3 cc ze względów medycznych, nie na zyczenie. Moja rekonwalescencja skończyła sie w dniu wyjścia ze szpitala, po tyg zagoilo sie wszystko, a ogarnialam bez pomocy wszystko sama - oczywiście był Mąż czynny we wszystkim... nie wiem co to znaczy rodzic naturalnie i szczerze mówiąc juz nie chcialabym sie przekonywać o tym 😁🤣 ale to ja. Każda z nas decyduje z lekarzem, co dla niej najlepsze.
No wiadomo można zakładać, a wyjdzie co wyjdzie, mnie jakoś poprostu cesarka jakoś przeraża bardziej niż naturalny🙈, ale żeby o tym zdecydować najpierw muszę zajść w ciążę😂😂

Rzeczywiście mogłybyśmy stworzyć staraczkowy słowniczek!

@ (vel: "małpa)
dupek
beta
dpo
dpt
IUI
IVF
monitoring
owu
owulaki
próg
sikacz
trzon

Tyle mi na spontanie przyszło do głowy...
Kto czegoś nie zna ?? :p

Oprócz tego dojdą mi zapewne wkrótce wszystkie sekrety in vitrowe ;-)
Dorzucam jeszcze:
IO
Meta
tc

Edit: zrobiłabym jeszcze zakazany słowniczek i tam na czele „serduszkowanie” ❤️😂
Haha tak i przytulanki 🙄

Nie poddawaj się, Kochana! Tak trzymać! Powodzenia!!!

reklama
Do góry