reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

No właśnie mam też z CC i twierdzą, że to najlepsze bo zaplanowane, najlepsze dla dziecka, nie ma problemu, że jak urodzą naturalnie to niestety ich dół nie skurczy się do odpowiednich rozmiarów itd. Nawet jak ja pytałam lekarki czy u mnie będzie szansa naturalnego, to aż sama śmiała, że zazwyczaj w mojej sytuacji to chętnie korzystają z możliwości cesarki🙈. Mnie jakoś przeraża CC pod względem rekonwalescencja, bo lubię być niezależna 😂🙈 i wolałabym od razu móc funkcjonować, a to przecież operacja.
Mialam 3 cc ze względów medycznych, nie na zyczenie. Moja rekonwalescencja skończyła sie w dniu wyjścia ze szpitala, po tyg zagoilo sie wszystko, a ogarnialam bez pomocy wszystko sama - oczywiście był Mąż czynny we wszystkim... nie wiem co to znaczy rodzic naturalnie i szczerze mówiąc juz nie chcialabym sie przekonywać o tym 😁🤣 ale to ja. Każda z nas decyduje z lekarzem, co dla niej najlepsze.

reklama
Dziewczyny jedna kobieta miała udrażnianie szyjki macicy za pomocą radiologii interwencyjnej i też miała nie udaną próbę, sprawdziłam wszystkie informacje na temat profesora do którego chcę się udać na wizytę i skonsultować i w tym szpitalu w którym pracuje jest radiologia interwencyjna i z tego co czytam profesor jest mistrzem metod oszczędzających. Mam nadzieję, że uda mi się szybko dostać do niego. Może jest światełko w tunelu. Z tego co piszą kobiety po trachelektomii to dla zwykłego ginekologa jest to nie do zrobienia,bo on miał tylko do czynienia przy udrażnianiu u zdrowych kobiet gdzie mają tą szyjkę macicy. Będę próbować. Nie wiem czy dobrze robię i myślę.

Dziewczyny jedna kobieta miała udrażnianie szyjki macicy za pomocą radiologii interwencyjnej i też miała nie udaną próbę, sprawdziłam wszystkie informacje na temat profesora do którego chcę się udać na wizytę i skonsultować i w tym szpitalu w którym pracuje jest radiologia interwencyjna i z tego co czytam profesor jest mistrzem metod oszczędzających. Mam nadzieję, że uda mi się szybko dostać do niego. Może jest światełko w tunelu. Z tego co piszą kobiety po trachelektomii to dla zwykłego ginekologa jest to nie do zrobienia,bo on miał tylko do czynienia przy udrażnianiu u zdrowych kobiet gdzie mają tą szyjkę macicy. Będę próbować. Nie wiem czy dobrze robię i myślę.
Trzymam kciuki za szybką wizytę 👍🤞🤞

3mam kciuki żeby się udało, pamiętaj ostatania umiera nadzieję. ✊✊

Mialam 3 cc ze względów medycznych, nie na zyczenie. Moja rekonwalescencja skończyła sie w dniu wyjścia ze szpitala, po tyg zagoilo sie wszystko, a ogarnialam bez pomocy wszystko sama - oczywiście był Mąż czynny we wszystkim... nie wiem co to znaczy rodzic naturalnie i szczerze mówiąc juz nie chcialabym sie przekonywać o tym 😁🤣 ale to ja. Każda z nas decyduje z lekarzem, co dla niej najlepsze.
No wiadomo można zakładać, a wyjdzie co wyjdzie, mnie jakoś poprostu cesarka jakoś przeraża bardziej niż naturalny🙈, ale żeby o tym zdecydować najpierw muszę zajść w ciążę😂😂

Rzeczywiście mogłybyśmy stworzyć staraczkowy słowniczek!

@ (vel: "małpa)
dupek
beta
dpo
dpt
IUI
IVF
monitoring
owu
owulaki
próg
sikacz
trzon

Tyle mi na spontanie przyszło do głowy...
Kto czegoś nie zna ?? :p

Oprócz tego dojdą mi zapewne wkrótce wszystkie sekrety in vitrowe ;-)
Dorzucam jeszcze:
IO
Meta
tc

Edit: zrobiłabym jeszcze zakazany słowniczek i tam na czele „serduszkowanie” ❤️😂
Haha tak i przytulanki 🙄

Nie poddawaj się, Kochana! Tak trzymać! Powodzenia!!!

reklama
Do góry