reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Ile dni po owu już zaczynacie się testować, bo widzę, że dużo z Was testuje przed @ 😊?
Ja testowalsm od 8dpo i biel bieli a 9dpo cień kreski 🥰

Ja słucham też dla Raka (nie pytajcie czemu xD ) i tam ciąża jak byk
Ja jestem rak 🥰 Jutro mam urodziny więc idealnie się złożyło. O takim prezencie marzyłam 🥰

@MamaR Jak Twoja dzisiejsza betka?🤞
Dziś już beta 32 czyli przyrost 205% 🥰

Można mi wpisać 🤰 ♥ Przesyłam ciążowe fluidy i zarazam wszystkich które to czytają 🍀 Poza wyjątkami ale na Was przejdzie jak lekarz / praca da zielone światło 😁

reklama
Ja testowalsm od 8dpo i biel bieli a 9dpo cień kreski 🥰

Ja jestem rak 🥰 Jutro mam urodziny więc idealnie się złożyło. O takim prezencie marzyłam 🥰

Dziś już beta 32 czyli przyrost 205% 🥰

Można mi wpisać 🤰 ♥ Przesyłam ciążowe fluidy i zarazam wszystkich które to czytają 🍀 Poza wyjątkami ale na Was przejdzie jak lekarz / praca da zielone światło 😁
No ja tak się zastanawiam czy zrobić test jak będzie 10 dni od owu, czy jednak poczekać do miesiączki jak przystało 🙈.

Uwaga wodniki!!! Ariah w tym tygodniu przewiduje u nas ZAKOŃCZENIE. Mam nadzieję że chodzi o zakończenie starań, bo zajdziemy w ciążę a nie zakończenie marzeń o posiadaniu dziecka 😁
Właśnie posłuchałam tygodniowego... Wredna baba w pracy (wiem, kto!), uwaga na katastrofy w ramach imprez firmowych (a akurat mam ich wysyp!) - no i jak to, ja się pytam, ma współgrać z moim odpuszczaniem?? Urlop za 3 dni, a jeszcze w jakieś afery się będę wplątywać :p

reklama
Do góry