reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Ile dni po owu już zaczynacie się testować, bo widzę, że dużo z Was testuje przed @ 😊?
Ja testowalsm od 8dpo i biel bieli a 9dpo cień kreski 🥰

Ja słucham też dla Raka (nie pytajcie czemu xD ) i tam ciąża jak byk
Ja jestem rak 🥰 Jutro mam urodziny więc idealnie się złożyło. O takim prezencie marzyłam 🥰

@MamaR Jak Twoja dzisiejsza betka?🤞
Dziś już beta 32 czyli przyrost 205% 🥰

Można mi wpisać 🤰 ♥ Przesyłam ciążowe fluidy i zarazam wszystkich które to czytają 🍀 Poza wyjątkami ale na Was przejdzie jak lekarz / praca da zielone światło 😁

reklama
Ja testowalsm od 8dpo i biel bieli a 9dpo cień kreski 🥰

Ja jestem rak 🥰 Jutro mam urodziny więc idealnie się złożyło. O takim prezencie marzyłam 🥰

Dziś już beta 32 czyli przyrost 205% 🥰

Można mi wpisać 🤰 ♥ Przesyłam ciążowe fluidy i zarazam wszystkich które to czytają 🍀 Poza wyjątkami ale na Was przejdzie jak lekarz / praca da zielone światło 😁
No ja tak się zastanawiam czy zrobić test jak będzie 10 dni od owu, czy jednak poczekać do miesiączki jak przystało 🙈.

Uwaga wodniki!!! Ariah w tym tygodniu przewiduje u nas ZAKOŃCZENIE. Mam nadzieję że chodzi o zakończenie starań, bo zajdziemy w ciążę a nie zakończenie marzeń o posiadaniu dziecka 😁
Właśnie posłuchałam tygodniowego... Wredna baba w pracy (wiem, kto!), uwaga na katastrofy w ramach imprez firmowych (a akurat mam ich wysyp!) - no i jak to, ja się pytam, ma współgrać z moim odpuszczaniem?? Urlop za 3 dni, a jeszcze w jakieś afery się będę wplątywać :p

reklama
Do góry