reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Jutro mam kontrole to się dowiem co wyhodowałam na stymulacji 😛
Kolejna kontrola w piątek

Flo pokazuje owulacje za tydzień
Ja miałam mieć w okolicach środy/czwartku a jestem bliżej soboty niedzieli, chyba mój pęcherzyk czeka po prostu na ciebie 😂😂😂😂 idę jeszcze w czwartek, skoro mam za darmo to co się będę szczypać 😂😂😂

Nie podoba mi sie jej wróżba, w kółko gada o romansach. No chyba ze o czymś nie wiem 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Ja to akurat rozumiem... ostatni raz oglądałam jakieś takie rzeczy jak byłam singielką i rzeczywiście mogły mnie dotyczyć kwestie typu "czy to docelowy" bądź "czy on zadzwoni" :-D W ogóle jakoś często te wróżki tylko wokół takich tematów krążą... W sumie gdybym chciała, to poszłabym do podobnej osoby na żywo, bo z dawien dawna była u niego moja mama no i niby coś tam się sprawdziło... Na przykład moje ewentualne dzieci po czterdziestce :D Tzn. sprawdziło się, że przed ich nie ma :p

No wiecie, to nie jest wróżba indywidualna, a np. strzelców (czyli ja :D) jest wieeeeeeeeeeeeeele....., i ktoś tam romanse ma i pewno się sprawdzi... Niekiedy faktycznie trafiają do mnie słowa (oglądam w sumie teraz różne "wrózki" na TT), jak i pokładają sie to, co mówią, ale fakt taki, że ostatnio słyszę same zdrady, zmiana pracy, gdzie to totalnie nie rezonuje do mnie czy meża (też strzelec), więc, no...

reklama
Wbije się nie na temat, ale mam wyniki TSH,przypomnę tylko że równo tydzień temu wyszło mi TSH 7.51 a dzisiaj po 6 dniach brania euthyroxu jest 2.88 😍😍😍 wiem że do starań najlepiej mieć około 1 ale to już pomału, do następnej owu powinno się udać. Bo jak dobrze pójdzie i okres przyjdzie o czasie to jeszcze na koniec lipca na upartego 8 dpo bym mogła zatestowac 😅😂🤞

Eva masz czas żeby Twoja wróżba na lipiec siadła jak trzeba 😂😂😂
Ja miałam jednego dnia TSH prawie 4 a na drugi dzień ledwo 2.5.
Bez leków.
To chyba tak też skacze 🙃

Do góry