Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki za piękny poniedziałkowy przyrostU mnie cień dziś na teście i beta hcg 11.82 W poniedzialek powtórzę bo jestem 10dni po ovitrelle więc lepiej być ostrożnym Wynik proga w poniedziałek.
Oby beta w poniedziałek pięknie urosła
Trzymam kciuki za piękny poniedziałkowy przyrost
3mam kciuki za wynik betyCiążowy, na żywo mocniejszy choć nadal cień. Ale beta prawie 12 więc chyba to ciąża
Proszę mnie jeszcze nie wpisywać jako ciąża. Dopiero w poniedziałek jak będzie przyrost. Dziękuję ♥
Zwlaszcza jak się z czerwcem porowna...Kurczę ładnie póki co wyglada ten lipiec
Zrobiłam identycznie w marcuWczoraj wieczorem po wizycie w ubikacji na papierze zobaczyłam plamki krwi, myślę sobie implantacja jak nic, a później sobie przypomniałam, że jestem świeżo po goleniu bikini i tyle z mojej implantacji durna baba
U mnie cień dziś na teście i beta hcg 11.82 W poniedzialek powtórzę bo jestem 10dni po ovitrelle więc lepiej być ostrożnym Wynik proga w poniedziałek.
Dziękuję Jutro wrzucę kolejny test może już ciemniejszy ciut a nie bladzioch nad bladziochyGratulacje! Idziemy jak burza w tym miesiącu
Nie, nie. Owu była w 15dc. Potwierdzona przez gina, poza tym zaczęłam plamić.A może jednak jest szansa a owu mogła się przesunąć i jeszcze na teście nic nie wychodzi