Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oglądałam to samo wczoraj! W dodatku jakie zdziwienie mnie spotkało jak ona powiedziała, że plemniki mają węch! A nasza komórka wydziela zapach a one czując ją pędzą jeszcze szybciej.Ja oglądałam na yt film jakiejś chemiczki, która opisywała jak dochodzi do zapłodnienia.
Wszyscy wiedzą, że jeden plemnik musi trafić do komórki i ją zapłodnić, ale komórka jest otoczona taką osłonką i żeby ten jeden jedyny plemnik się przebił to musi być miliony innych plemników które będą wiercić w tej osłonce i pierwszy który przebije to jest ten szczęśliwy jedyny.
Dla mnie to była nowość
Wiec jestem zdania że seksów powinny być kilka przed owulacja, one są ważniejsze niż w samym dniu owulacji
Choć wiadomo z jednego strzału, też się da zajsc
Tak, dokładnie. jeden się dostaje do środka zostawiajac materiał genetyczny, a reszta robi robotę żeby mu pomoc rozpuszczając tą otoczkę. Wiec potrzebne jest dużo żołnierzywlasnie też to słyszałam, więc teoria, że potrzebny jest tylko 1 jest inwalidą
To ciążowy?! widzę cień!U mnie cień dziś na teście i beta hcg 11.82 W poniedzialek powtórzę bo jestem 10dni po ovitrelle więc lepiej być ostrożnym Wynik proga w poniedziałek.
Hahahahahha To jak ja doszukujące się cienia w białym jak śnieg teścieWczoraj wieczorem po wizycie w ubikacji na papierze zobaczyłam plamki krwi, myślę sobie implantacja jak nic, a później sobie przypomniałam, że jestem świeżo po goleniu bikini i tyle z mojej implantacji durna baba
A może jednak jest szansa a owu mogła się przesunąć i jeszcze na teście nic nie wychodziHej
U mnie dziś 13dpo i biel viZira bielsza niż w reklamach . Temp wysoko. Złośliwie zamiast spaść, poszybowała w górę. Czekam na @. Może się zlituje i jutro się pojawi
Jak przyjdzie o czasie i owu się nie przesunie to jeszcze w zatestuję z końcem lipca
Ciążowy, na żywo mocniejszy choć nadal cień. Ale beta prawie 12 więc chyba to ciążaTo ciążowy?! widzę cień!
Oby beta w poniedziałek pięknie urosłaCiążowy, na żywo mocniejszy choć nadal cień. Ale beta prawie 12 więc chyba to ciąża
Proszę mnie jeszcze nie wpisywać jako ciąża. Dopiero w poniedziałek jak będzie przyrost. Dziękuję ♥
U mnie tez chyba będzie dwa dni wcześniej bo dziś już się rozkręca chyba ale ja nie zmieniam na razie daty…I przyszedł mi okres, 2 dni wcześniej....
W takim razie proszę o wpisanie na lipcowe testowanie na 26 lipca.