olka11135
Fanka BB :)
Akurat się skończy do wyjazdu udanego urlopu
Ja mam okres 5-7 dni to raczej nie bardzo xD
No ale cóż ... ważne że się przynajmniej zaczął
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Akurat się skończy do wyjazdu udanego urlopu
Nawet na duphastonie? Ja też zawsze miałam 5-7 a na luteinie to te miesiączki są jakieś krótkie i skąpeJa mam okres 5-7 dni to raczej nie bardzo xD
No ale cóż ... ważne że się przynajmniej zaczął
Nawet na duphastonie? Ja też zawsze miałam 5-7 a na luteinie to te miesiączki są jakieś krótkie i skąpe
ale tłuste :OPoprzednia była jak zwykle więc myślę, że tu i tak będzie
Ale ja mam zawsze endometrium tak 15-20mm przed okresem to jakby jest z czego zrzucać
ale tłuste :O
Like na nowe szanse i oby byly podwójne
Ja w cyklu w którym jadłam po 3/4plastry ananasa zaszłam w ciążę z której mam synka a teraz jadłam i nic.. pamiętaj że trzeba jeść też te środki. W tym miesiącu zamierzam włączyć do diety suszone moreleDzięki za odpowiedź
Zakupie dzisiaj albo jutro zależy jaki będzie w sklepie i w tym cyklu będę go jeść. Na cuda nie liczę, ale cóż
Tak, tak czytałam, akurat dla mnie spokoJa w cyklu w którym jadłam po 3/4plastry ananasa zaszłam w ciążę z której mam synka a teraz jadłam i nic.. pamiętaj że trzeba jeść też te środki. W tym miesiącu zamierzam włączyć do diety suszone morele
Ponoć poprawiają emdometrium, mają dużo żelaza w sobie. Ja będę jadła po 3/4 szt dziennie przez cały cyklTak, tak czytałam, akurat dla mnie spoko
A suszone morele też są wspomagające?
Jestem bardzo blisko owu, także jak jest sens to mogę i morele jeść bardzo lubię
Okej, to może wypróbuje jak uda mi się kupić. Akurat grube endometrium po owulacji się przydaPonoć poprawiają emdometrium, mają dużo żelaza w sobie. Ja będę jadła po 3/4 szt dziennie przez cały cykl