reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Hejo, u mnie dzisiaj 28 dc, wczoraj była ostatnia tabletka luteiny, zrobiłam test żeby nie zastanawiać się, czy mogę na luzie odstawić ten progesteron.
Wynik testu: "bielsze nie będzie". Test w śmietniku już.

Zastanawiam się, czy jest sens szukania, kupowania i brania dalej tej Miovelii Nac. To bym mój drugi cykl z tym, efektów zero. Macie jakieś doświadczenia z tym? :)

Hejo, u mnie dzisiaj 28 dc, wczoraj była ostatnia tabletka luteiny, zrobiłam test żeby nie zastanawiać się, czy mogę na luzie odstawić ten progesteron.
Wynik testu: "bielsze nie będzie". Test w śmietniku już.

Zastanawiam się, czy jest sens szukania, kupowania i brania dalej tej Miovelii Nac. To bym mój drugi cykl z tym, efektów zero. Macie jakieś doświadczenia z tym? :)

Ja się w sierpniu obrażam na suplementy ;)
Choć podobno z nimi to najlepiej 3 miesiące

Ja się w sierpniu obrażam na suplementy ;)
Choć podobno z nimi to najlepiej 3 miesiące
@LaLaLaKoala niestety nie pomogę ale jak już mowa o suplementach to proszę uprzejmie o przypomnienie jak to jest z tym ananasem? 😜 Mam zamiar w tym cyklu go jeść, tylko nie jestem pewna ile, coś kojarze że przez 6 dni od owulacji? Czy się mylę?

Edit. Już znalazłam odpowiedzi na moje pytanie

Ostatnia edycja:
@LaLaLaKoala niestety nie pomogę ale jak już mowa o suplementach to proszę uprzejmie o przypomnienie jak to jest z tym ananasem? 😜 Mam zamiar w tym cyklu go jeść, tylko nie jestem pewna ile, coś kojarze że przez 6 dni od owulacji? Czy się mylę?

Edit. Już znalazłam odpowiedzi na moje pytanie
Ja jadłam i nic nie wspomogło:(( ale polecam i tak jeść 😃 bo takie soczyste są przepyszne

reklama
Do góry