Anezka11
Fanka BB :)
Dobra dawajta wszystkie na jeden dzieńPs. Jest duża szansa, że nadal będzie się ze mną męczyć![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobra dawajta wszystkie na jeden dzieńPs. Jest duża szansa, że nadal będzie się ze mną męczyć![]()
Nie monitorowalam owulacji testami niestety, mam tylko przypuszczenie że była około 10.07, śluz i kłucie jajnika było ale wiem, że to nie wcale na owulację nie musi wskazywać. W taki razie powtórzę za dwa dni. Przez te samo hcg a nie beta hcg już się pogubilam.
Z przytulanek nieHej, myślicie, że z przytulanek 2 dni przed owulacja może wyjść bobas? Niby jeszcze się nie staramy, tylko przymierzamy się do staran....
Hahaha, ok, był seks bez zabezpieczenia w piątek późnym wieczoremZ przytulanek nie![]()
Generalnie może, pytanie czy owu była potwierdzona monitoringiem czy chciaz tezami owu, czy na czujaHahaha, ok, był seks bez zabezpieczenia w piątek późnym wieczorem
A w poniedziałek miałam owulacja, był typowy bol i plamka krwi. Dziś rano był mały skrzep krwi
Na czuja, ale czułam tak jak zawsze przy owulacji... jeśli chodzi i kwestie zdrowotne to wszystko ok, od lekarza mam zielone światło od stycznia. Prosił tylko, żebym jeszcze przyszła na wizytę przed podjęciem starań na poważnie. No i jestem umówiona na wizytę w połowie sierpnia. Teraz załatwiam stomatologa itd.Generalnie może, pytanie czy owu była potwierdzona monitoringiem czy chciaz tezami owu, czy na czuja
Jeśli owu była faktycznie w poniedziałek to jakaś szansa jest, jak plemniki silne to dotrwająHahaha, ok, był seks bez zabezpieczenia w piątek późnym wieczorem
A w poniedziałek miałam owulacja, był typowy bol i plamka krwi. Dziś rano był mały skrzep krwi