reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Ja byłam wczoraj na USG i był u mnie 9 dc. Seksy w weekend i w poniedziałek 😈 lekarz nic nie mówił. Było też badanie na fotelu. Na USG cieniutkie endometrium i zmierzone pęcherzyki. Ale ja się nie znam. To nie był monitoring, tylko wizyta u gina
Właśnie też wróciłam od lekarza, badanie kontrolne 🙂 przy okazji sprawdziliśmy pecherzyk i 11 dc pęcherzyk 14mm. Powiedział że za około 3 dni powinna być owacja. Więc dzisiaj przerwa w seksikach 😜 i od jutra startujemy ponownie 😀

reklama
Właśnie też wróciłam od lekarza, badanie kontrolne 🙂 przy okazji sprawdziliśmy pecherzyk i 11 dc pęcherzyk 14mm. Powiedział że za około 3 dni powinna być owacja. Więc dzisiaj przerwa w seksikach 😜 i od jutra startujemy ponownie 😀
Nooo u mnie wczoraj 9 dc i pęcherzyk 12 mm i jakieś mniejsze są też 😁 wczoraj też przerwa. Sierpień będzie nasz 🤞⏸️

Dziewczyny, a jak myślicie, tak po ludzku. Skoro dzisiaj miałam biel na teście a od 7 dni i tak stosuję luteinę... Mogę napić się wina?
IMG_20220727_221834.jpg

Macica z lampką dla przyciągnięcia uwagi 😌

Oczywiście.... ja robilam testy byly negatywne i piłam martini....NIE ŻAŁUJĘ dopóki nie utworzy się łożysko, ponoć nie jesteśmy w stanie źle wplywać na rozwój płodu.... aczkolwiek biorąc pod uwagę jak na siebie chuchamy dmuchamy i pilnujemy się a z ciąży nici, to ja prdl.... nie da się żyć pół życia z myslą a może jestem w ciąży... jak juz będziesz to nie napijesz się bardzo długo .... zresztą powiem, wam, że ja np popalam sobie papierosy i też niby powinnam przestać, bo zmniejszam szansę na ciążę i odstawię ewentualnie jak zawsze po owu.... do tej pory nic mi to nie pomogło...

reklama
Do góry