reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

@Wezu jak dobrze pamiętam miałyśmy podobny cykl. Co u Ciebie, bo widzę na liście, że też czekasz na rozwój wydarzeń 😁 też Ci się przesunął cykl?

reklama
@Wezu jak dobrze pamiętam miałyśmy podobny cykl. Co u Ciebie, bo widzę na liście, że też czekasz na rozwój wydarzeń 😁 też Ci się przesunął cykl?
a u mnie po staremu :D w sobotę zrobiłam dwa pinki wyszły pozytywne, zrobiłam bo dostalam plamień ale nie można było tego nazwać okresem i mama która była na weekend mnie namówiła :D Po czym w niedzielę rano, zrobiłam kolejne dwa testy i już wyszły negatywne. Także rozpoczęłam nowy cykl i czekam na dni płodne :D A na pinki jestem obrażona :D

No u nas ostatnio dowiedzielismy sie o dwóch ciążach w otoczeniu i Stary powiedzial "nie wiem ile jeszcze tego zniose" to myslalam, że mi serce pęknie
🥺🥺🥺 jeju... Mój zgrywa twardziela i powiedział mi, że jakby mieli mi usunąć macicę i nie mogłabym mieć dzieci to mnie nie zostawi,ale ja wiem, że różne scenariusze pisze życie i komuś się mogłoby odmienić, jeśli ktoś mocno pragnie dzieci to tego nie da się zmienić. W listopadzie będzie świeżo urodzone maleństwo u partnera w rodzinie i to z wpadki już sobie wyobrażam wigilię w tym roku jak wszyscy się cieszą z tego maleństwa, noszą i cukrują, rodzeństwo partnera z dziećmi każdy jest szczęśliwy a ja ? Jak mam udawać szczęście ? Zastanawiam się jak uniknąć tej wigilii,nie chce tam być. Nie mam nic do tego, że ktoś ma dzieci itd,ale czy ktoś pomyśli o mnie? Że mnie to może katować psychicznie? Dlaczego ja mam udawać i się cieszyć,skoro w środku są inne uczucia.

🥺🥺🥺 jeju... Mój zgrywa twardziela i powiedział mi, że jakby mieli mi usunąć macicę i nie mogłabym mieć dzieci to mnie nie zostawi,ale ja wiem, że różne scenariusze pisze życie i komuś się mogłoby odmienić, jeśli ktoś mocno pragnie dzieci to tego nie da się zmienić. W listopadzie będzie świeżo urodzone maleństwo u partnera w rodzinie i to z wpadki już sobie wyobrażam wigilię w tym roku jak wszyscy się cieszą z tego maleństwa, noszą i cukrują, rodzeństwo partnera z dziećmi każdy jest szczęśliwy a ja ? Jak mam udawać szczęście ? Zastanawiam się jak uniknąć tej wigilii,nie chce tam być. Nie mam nic do tego, że ktoś ma dzieci itd,ale czy ktoś pomyśli o mnie? Że mnie to może katować psychicznie? Dlaczego ja mam udawać i się cieszyć,skoro w środku są inne uczucia.
Serce pęka 💔

A my ze starym zdecydowalismy ze robimy przerwe, miala byc za miesiac ale robimy jednak po tym cyklu. Chcę zmienić pracę. Nie ukrywam że liczyłam ze jak tak postanowie to jakimś cudem zajde w tym ostatnim cyklu, ale tez spisuje go juz na straty 😥😥😥
Zrobie jeszcze jutro/pojutrze test i na razie koniec 🤷‍♀️🤷‍♀️
Będę za tym tęsknić 🥺

reklama
Do góry