No i przez was się odzywam na wątku na którym się miałam nieodzywac bo mnie pogonią.
@olka11135 totalnie mocno trzymam kciuki!
Nadzieje były duże, za każdym dniem są mniejsze ale widać może tak musi być
Za darmo to bardzo uczciwa cena
wczoraj dostałam informacje, ze w centrum krwiodawstwa jest najlepsza cena, jeśli któraś dużo płaci warto porównać
bo widziałam, ze gdzieniegdzie kosztuje 50 zł?
W poprzedniej ciąży korzystałam z alabu w sumie nie wiem czemu to za proga plus betę płaciłam ok. 90zł, chyba beta koło 40zł, a progesteron 50
Ale najbardziej to przepłacała
@LadyCaro no ale my Warszawa, to się ceni
Ja tez 8/9 dni po owu test ale 25 czułość biały i wczoraj 37.2 temp - idziemy łeb w łeb
oby do celu heh
U mnie dziś 36,48 i według mnie ciut za nisko na ciąże ale ja normalnie mam temperaturę koło 35 więc może. W poprzedniej nie mierzyłam jej poprawnie więc ciężko mi się odnieść
JA wierze
Dziękuję! Ja wierzę bardziej w Ciebie niż we mnie bo ja mam już dwa bąbelki, to może jednak wystarczy
Jeśli jest poniżej 10 o czymś to może świadczyć?
Jak źle mówię to niech mnie ktoś poprawi, ale za krótka nie pozwoli na implantację, która wypada między 6-12 dni, plus chyba endometrium będzie za cienkie (chyba powinno mieć min. 7mm żeby ciąża miała jak się wczepić)
Niestety przenoszę się na sierpień że staraniami
dzisiaj już konkretne plamienie zwiastujące jutrzejszą @
Jest mi wewnętrzne przykro ,ale co zrobić
Podpowiedzcie mi Proszę jakiego rodzaju termometr stosujecie do pomiaru temperatury? I gdzie ja mierzycie ? W pochwie czy w ustach ? Co się najlepiej sprawdza ?
Temperaturę mierzymy w kontakcie ze śluzówką. Najlepiej w pochwie. W ustach też można, ale nie można nic jeść, pić i mieć zamknięte usta chyba przez min. 15 minut (?) czy nawet dłużej. Dodatkowo zawsze powinnaś mierzyć z tej samej strony po językiem, usta szczelnie zamknięte, no łatwo jest źle zmierzyć bo ziewniesz, albo inaczej ułożysz termometr. Noc powinna być przespana, najlepiej min. 4-6h. Mierzysz zawsze o tej samej porze, przed wstaniem z łóżka, od razu po przebudzeniu. Termometr najtańszy, ale żeby miał dwa miejsca po przecinku ponieważ to ma znaczenie (np. u mnie wczoraj 36,41 dziś 36,48 i to jest wzrost, gdybym miała z jednym miejscem nie widziałabym tego) - najlepiej wpisać w google "termometr owulacyjny" i od razu takie wyskakują