krasulkaa
Fanka BB :)
A moj znowu raz dziennie bo więcej razy pogarsza nasienieMój lekarz mówi, że nie zaleca częściej niż 4 razy dziennie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A moj znowu raz dziennie bo więcej razy pogarsza nasienieMój lekarz mówi, że nie zaleca częściej niż 4 razy dziennie
Haha brzmi dobrzeMój lekarz mówi, że nie zaleca częściej niż 4 razy dziennie
Jeden dzień to jeszcze żadne spóźnienie a całe to myślenie, rozkminianie i testowanie może samo w sobie wywołać stres i "spóźnienie" więc relax AngelRaportuje śnieżno-biały śluz zamiast okresu i 1 dzien spóźnienia, mimo negatywnego testu z rana. Nic się nowego nie wydarzyło...ehh
Raportuje śnieżno-biały śluz zamiast okresu i 1 dzien spóźnienia, mimo negatywnego testu z rana. Nic się nowego nie wydarzyło...ehh
Jednak od czegoś to spóźnienie się liczy, wiec ja liczę jako spóźnienie. Wiadomo, ze test negatywny to ciazy brak, ale spóźnienie może tez oznaczać jakies problemy, więc po doświadczeniu cp nie jestem zadowolona z takiego obrotu sprawy...Jeden dzień to jeszcze żadne spóźnienie a całe to myślenie, rozkminianie i testowanie może samo w sobie wywołać stres i "spóźnienie" więc relax Angel
pewnie, że się znajdzie! @olka11135 zaraz Cię posadzi w odpowiednie miejsceHej ,
Podczytuje od jakiegoś czasu i po cichutku chciałabym dołączyć,znajdzie się jeszcze miejsce ?
Aktualnie drugi cykl starań ,co więcej termin @ 21 lipca ...
Test robiony w sobote negatywny,nie wytrzymałam musiałam zrobić czytam i mi jakoś łatwiej raczkować w temacie.
Gratulacje wszystkim ,którym udało się zobaczyć upragnione dwie kreseczki w lipcu
W maju po usunieciu cp mialam 24.05 okresMoże coś się przesunęło po tej cp