reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
To super, ze się dodzwoniłas! Ja się na początku załamałam jak mi powiedzieli ze już nie ma miesc ale potem tydzień później już dzwonili ze się zwolniło, i na nastepny tydzień tez.
Z tym ze oni dzwonią wieczorem, ze Np. Jest termin na drugi dzień wiec trzeba działać szybko.
Trzymam kciuki 💪
A mogę wiedzieć jaki koszt był wszystkich badaniach zaleconych przez doktora ?

Oh ! Jest jeszcze czas ! Ja wiem, ze będą tam II kreski 💪

No biorąc pod uwagę, że równie dobrze to może być 7dpo xD
Jutro beta to zobaczymy - od razu napiszę, usprawiedliwienie dla @LadyCaro że nie robiłabym jej ale skoro już mają mnie kuć pod progesteron to mi bez różnicy :D ile fiolek pobiorą, szczególnie że mam ją za darmo a to uczciwa cena

Jutro beta to zobaczymy - od razu napiszę, usprawiedliwienie dla @LadyCaro że nie robiłabym jej ale skoro już mają mnie kuć pod progesteron to mi bez różnicy :D ile fiolek pobiorą, szczególnie że mam ją za darmo a to uczciwa cena
No i przez was się odzywam na wątku na którym się miałam nieodzywac bo mnie pogonią. @olka11135 totalnie mocno trzymam kciuki!

reklama
Za darmo to bardzo uczciwa cena :D wczoraj dostałam informacje, ze w centrum krwiodawstwa jest najlepsza cena, jeśli któraś dużo płaci warto porównać :) bo widziałam, ze gdzieniegdzie kosztuje 50 zł? 😳

Do góry