Wezu
Fanka BB :)
Było sikanie i jest bialo ale skoro mam termin jutro to jutro będę prosić o wpisanie negatywu. Trzymam się harmonogramuA Ty czekasz z testem do jutra, czy dziś już było sikane?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Było sikanie i jest bialo ale skoro mam termin jutro to jutro będę prosić o wpisanie negatywu. Trzymam się harmonogramuA Ty czekasz z testem do jutra, czy dziś już było sikane?
Taką stanowczość to ja szanujęTest nie wykrywa, więc we krwi tez jej nie będzie czekam na @ mam jeszcze ze 3 testy czy dwa, to, sobie siknę jeszcze ze dwa dni...
W koszu na smieci miejskim bo coś mówiła, ze wyrzuca poza domemHalo olka gdzie ten cien
Ja też zgodnie z przypisana mi data dam oficjalne info (o ile nie zacznie się szybciej )Było sikanie i jest bialo ale skoro mam termin jutro to jutro będę prosić o wpisanie negatywu. Trzymam się harmonogramu
Dziękuję zamówiłam już przez internet .Temperaturę mierzymy w kontakcie ze śluzówką. Najlepiej w pochwie. W ustach też można, ale nie można nic jeść, pić i mieć zamknięte usta chyba przez min. 15 minut (?) czy nawet dłużej. Dodatkowo zawsze powinnaś mierzyć z tej samej strony po językiem, usta szczelnie zamknięte, no łatwo jest źle zmierzyć bo ziewniesz, albo inaczej ułożysz termometr. Noc powinna być przespana, najlepiej min. 4-6h. Mierzysz zawsze o tej samej porze, przed wstaniem z łóżka, od razu po przebudzeniu. Termometr najtańszy, ale żeby miał dwa miejsca po przecinku ponieważ to ma znaczenie (np. u mnie wczoraj 36,41 dziś 36,48 i to jest wzrost, gdybym miała z jednym miejscem nie widziałabym tego) - najlepiej wpisać w google "termometr owulacyjny" i od razu takie wyskakują
u mnie się okres skończyłDziewczyny jakieś zmiany u was?
@Zielona2426 @Co.ma.byc @Malinowa_chmurka @Mikimka @black_angel @asiakyupl @Ania070
Halo olka gdzie ten cien
Też czekam na sierpniowy wątek, ale jeszcze dużo dziewczyn będzie testować w lipcu i mają się posypaćJak któraś z was będzie zakładała wątek sierpionowy to jestem chętna