reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Dziewczyny,
Dopiero jestem po 1 cyklu starań i nadal się edukuje 🙈, po odstawieniu anty libido poszło tak do góry, że szok 😂🙈, do końca nie jestem pewna też czy owu była🙈. Czy jeśli chodzi o stosunek to może być codziennie, czy raczej przy staraniu ograniczyć się i co 2 dni 🙈. Jakie wasze doświadczenie 😁.

Dziewczyny,
Dopiero jestem po 1 cyklu starań i nadal się edukuje 🙈, po odstawieniu anty libido poszło tak do góry, że szok 😂🙈, do końca nie jestem pewna też czy owu była🙈. Czy jeśli chodzi o stosunek to może być codziennie, czy raczej przy staraniu ograniczyć się i co 2 dni 🙈. Jakie wasze doświadczenie 😁.

Różnie się mówi, optymalnie 2-3 dni. Ale my np. uprawiamy seks wtedy kiedy mamy ochotę, nie stosujemy się do tego :)

Różnie się mówi, optymalnie 2-3 dni. Ale my np. uprawiamy seks wtedy kiedy mamy ochotę, nie stosujemy się do tego :)
No ja też właśnie korzystałam i codzienność to był norma, może sporadycznie zdarzyło się co 2 dni 😂. Zastanawiam się czy troszkę nie powinnam pohamować pragnienie 🙈😂. Bo w sumie jak to ginekolog na razie powiedziała, że dopóki się nie unormuje wszystko zaleca co 2 dni, żeby się w trafić w niewiadoma owu 🙈.

No ja też właśnie korzystałam i codzienność to był norma, może sporadycznie zdarzyło się co 2 dni 😂. Zastanawiam się czy troszkę nie powinnam pohamować pragnienie 🙈😂. Bo w sumie jak to ginekolog na razie powiedziała, że dopóki się nie unormuje wszystko zaleca co 2 dni, żeby się w trafić w niewiadoma owu 🙈.
bzykaj się na zdrowie 😂
Zwłaszcza, że to Twój początek starań to nawet się nie zastanawiaj :)
Im dalej w las to można próbować coś kombinować, ale teraz to tylko cieszyć się sobą :)

bzykaj się na zdrowie 😂
Im dalej w las to można próbować coś kombinować, ale teraz to tylko cieszyć się sobą :)
Łatwiej można wpaść w frustracje skupiając się na seksach w jakimś konkretnym czasie ;) pamiętaj, ze czasami wystarczy złoty strzał a najważniejsze jest to żeby w staraniach i tak cieszyć się sobą :*

bzykaj się na zdrowie 😂
Łatwiej można wpaść w frustracje skupiając się na seksach w jakimś konkretnym czasie ;) pamiętaj, ze czasami wystarczy złoty strzał a najważniejsze jest to żeby w staraniach i tak cieszyć się sobą :)
No i pocieszyłyście mnie uff😂😂😂. To korzystam na razie 🙈

reklama
Do góry