reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Tak zrobimy, dzwoniłam mamy czekać tak jak mówiłaś na komunikat ma pojawić się pod koniec lipca i zapisy meilem 🙋🏼‍♀️
To super, ze się dodzwoniłas! Ja się na początku załamałam jak mi powiedzieli ze już nie ma miesc ale potem tydzień później już dzwonili ze się zwolniło, i na nastepny tydzień tez.
Z tym ze oni dzwonią wieczorem, ze Np. Jest termin na drugi dzień wiec trzeba działać szybko.
Trzymam kciuki 💪

reklama
Dziewczyny o czym mówi estradiol w 2-5dc? Bo ja słyszałam, ze go się bada przed owulką i mówi o dojrzałości pęcherzyka. Ale na początku cyklu to nie wiem

O rany, ale produkujecie 🙈🙈
U mnie dziś 15dc, morze śluzu zabarwionego na różowo i w końcu coś się na teście lh zaczyna dziać

Załączniki

• A2C28E7D-D43D-48AC-A820-84794AD1CA2C.jpeg
    A2C28E7D-D43D-48AC-A820-84794AD1CA2C.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 88
A odnośnie ile zabrały starania... to prawda, ze mogą zabrać dużo. Przede wszystkim mogą zabrać radość życia. Ja sie bardzo mocno pilnowałam, żeby nie popaść właśnie w stan, gdzie starania będą jedynym co sie będzie dla mnie liczyć. Mogę z czystym sumieniem powiedzieć, ze moje małżeństwo nie ucierpiało na tym. Jedyne co to wlasnie miałam stan, że miałam średnią pracę, ale podejście "nie będę zmieniać, bo zaciążę". Mimo, że kasa średnia, ale umowa na nieokreślony... Nie bookowałam też wakacji, bo zaciążę przecież.
Ale poszłam po rozum do głowy. Od 2 tygodni mam nową, dużo lepiej płatną pracę, a miesiąc temu byliśmy na wakacjach na Krecie. Rozwijam si, uczę nowych rzeczy.
Fakt, że też jakiś czas temu mieliśmy ze Starym rozmowę, że jak nam sie nie uda to po prostu na tyle sie kochamy, że życie we 2 też będzie fajne. I trochę ulgi poczułąm.
Hej. Nadal Was czytam 🙂 mi starania ( 8 lat o córkę, ale nie wiedziałam nic o badaniach a słońcu miałam problem z tarczyca i w ogóle gin mi się kazał nawilżać 🤦 ) zabrały radość życia, a po poronieniu u młodej dziewczyny, gdzie wszystko miało być ok, miałam napady samookaleczenia się, nabawiłam się nie tylko przez to depresji, nerwicy, studia robiłam bez przekonania 10 lat, oberwało moje życie zawodowe,nie ma go, prywatne, związek, wszystko. Mój mąż najpierw mówił, że ok we dwoje też by było, a potem nawet że będziemy się starać on vitro. Na szczęście koło 30 zaskoczyło. Jednak co swoje przeżyłam to się nie cofnie 🙃 tak tylko pisze, żeby się wyżalić, bo nie staraczki mogą nie zrozumieć 🙃 myślę, że nad każdą z nas zaświeci słońce ☀️

Dziewczyny, melduje aktualizacje.
Rano zrobiłam dwa testy, beta 47,38. Nie wierze :) zapowiedziałam się na czwartek na powtórną (zrozumiałam z postów, ze należy powtórzyć aby upewnić się ze poziom rośnie??). Jestem w takim szoku… nigdy już nie zrobię testu wcześniej niż dzień przed @.
Gratulacje ❤️

reklama
Do góry