reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Cześć ty kiedyś wspominałaś o tym immunologu jak on się nazywa ? Paśnik i gdzie on przyjmuje ?
Tak, Dr Jarosław Paśnik, ja byłam u niego w APC Analizy w Łodzi, ul. Szczanieckiej 4.
Jeśli chodzi o zapisy to na stronę apc pojawia się komunikat w jaki dzień można pisać maila z zapisem na wizytę. Ja tam zrobiłam ale dostałam inf, ze jestem na liście rezerowej bo już nie było miejsca ( wTedy to był jeden dzień tylko orzez godzinę lub dwie chyba jak można było pisać ten mail).
Ale jakoś po 2 tyg dostałam tel ze jest wolne miejsce, wiec pojechałam.
Pozniej już umawiałam się na konsultacje wyników online.
Na fb jest grupa dot. Leczenia u niego i tam można się zamienić terminami z innymi osobami.

Tak, Dr Jarosław Paśnik, ja byłam u niego w APC Analizy w Łodzi, ul. Szczanieckiej 4.
Jeśli chodzi o zapisy to na stronę apc pojawia się komunikat w jaki dzień można pisać maila z zapisem na wizytę. Ja tam zrobiłam ale dostałam inf, ze jestem na liście rezerowej bo już nie było miejsca ( wTedy to był jeden dzień tylko orzez godzinę lub dwie chyba jak można było pisać ten mail).
Ale jakoś po 2 tyg dostałam tel ze jest wolne miejsce, wiec pojechałam.
Pozniej już umawiałam się na konsultacje wyników online.
Na fb jest grupa dot. Leczenia u niego i tam można się zamienić terminami z innymi osobami.
Na pierwszej wizycie dostałaś komplet badan do zrobienie ? I później odrazu wdrożone leczenie ? 🙋🏼‍♀️

Na pierwszej wizycie dostałaś komplet badan do zrobienie ? I później odrazu wdrożone leczenie ? 🙋🏼‍♀️
Na pierwszej wizycie dostałam badania, mniej więcej omówione, jak będzie wyglądało leczenie jeśli poszczególne badania wyjdą nie tak. Badania robiłam z mężem tez w apc, wyniki dostał tez dr i na umówionej konsultacji tel od razu powiedział mi jakie leczenie, wszystko co i jak, i zalecenia na mail

Na pierwszej wizycie dostałam badania, mniej więcej omówione, jak będzie wyglądało leczenie jeśli poszczególne badania wyjdą nie tak. Badania robiłam z mężem tez w apc, wyniki dostał tez dr i na umówionej konsultacji tel od razu powiedział mi jakie leczenie, wszystko co i jak, i zalecenia na mail
A miałaś zrobione wszystkie badania ginekologiczne i był Ok ze poszłaś do immunologa ? Mogę wiedzieć co spowodowało ze poszłaś do immunologa ?

A miałaś zrobione wszystkie badania ginekologiczne i był Ok ze poszłaś do immunologa ? Mogę wiedzieć co spowodowało ze poszłaś do immunologa ?
Tak, byliśmy przebadani, drożność, nasienie, hormony, była tez stymulacja ( chociaż ja mam swoje owulacje), była również inseminacja. Poszliśmy do immunologa bo od strony ginekologicznej wszystko jest super, tak jak i nasienie męża.

reklama
Tak, byliśmy przebadani, drożność, nasienie, hormony, była tez stymulacja ( chociaż ja mam swoje owulacje), była również inseminacja. Poszliśmy do immunologa bo od strony ginekologicznej wszystko jest super, tak jak i nasienie męża.
My jesteśmy po drożności, hormony, nasienie wszystko Ok. Ginekolog chce zrobić jeszcze biopsje endometrium i stymulację ale mam swoje owulacje. Troszkę sie już załamuje i nie wiemy co robić 🤷‍♀️

Do góry