reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

Chyba nigdy więcej nie zrobię testu szybciej niz dzien przed i w dzień @ o ile nie przyjdzie... koncerny farmaceutyczne zdecydowanie zarabiają na mnie za dużo...
Nie dość, że biale testy, to nawet nie odczuwam nic przed nadchodzącym @ oprócz mega bólu glowy... jutro dzień sądu ostatecznego mojego cyklu 🙃😐😣😫🤔
To ile tych testów zrobiłaś w tym cyklu? 😄

reklama
Chyba nigdy więcej nie zrobię testu szybciej niz dzien przed i w dzień @ o ile nie przyjdzie... koncerny farmaceutyczne zdecydowanie zarabiają na mnie za dużo...
Nie dość, że biale testy, to nawet nie odczuwam nic przed nadchodzącym @ oprócz mega bólu glowy... jutro dzień sądu ostatecznego mojego cyklu 🙃😐😣😫🤔
Jak będziemy robić podsumowanie lipca to wg mnie będziesz rekordzistką testów 🏅 Mnie się wydaje, ze Ty już z dobre dwa tygodnie testujesz 😂 Ale nie śmieje się, bo tez tam jestem i przybijam piątkę

Ja tez testuje 💪dzień w dzień aż do okresu :p skoro już hurtowo kupiłam to co sobie będę żałować 😎
Będę robić jutro rano , ja przez te 11 msc ? W sumie sama już zgubiłam rachubę ile to minęło, to zrobiłam chyba 3 testy tylko zawsze mnie @dopadala szybciej
Mam strumieniowy pinka strzelę sobie z rana dla świętego spokoju 🙈

Jak będziemy robić podsumowanie lipca to wg mnie będziesz rekordzistką testów 🏅 Mnie się wydaje, ze Ty już z dobre dwa tygodnie testujesz 😂 Ale nie śmieje się, bo tez tam jestem i przybijam piątkę
Śmiej się, jak testuje a potem pod latarkę ogladam tysiące razy na balkonie, sama smieje się z siebie i chowam przed wszystkimi domownikami... ba nawet potrafilam w poprzednich cyklach przy plamieniach robić, bo a noż... to 14 za mną a mam jeszcze 4 🤪😂

Śmiej się, jak testuje a potem pod latarkę ogladam tysiące razy na balkonie, sama smieje się z siebie i chowam przed wszystkimi domownikami... ba nawet potrafilam w poprzednich cyklach przy plamieniach robić, bo a noż... to 14 za mną a mam jeszcze 4 🤪😂
Rozumiem doskonale 😂❤️ za każdym razem jak włączam latarkę by sprawdzić test to czuje ciarki żenady, ale idę w to! 😂

reklama
Ten cykl jest chyba najbardziej przez nas prześmiany, wyluzowany jak wyciągnięta gumka z majtek, w sensie kazda z nas przyznaje się do swoich najbardziej żenujących poczynań w trakcie testowania, wszystkie przyjmujemy to ze smiechem i totalnym luzem, nie ma spin, pouczania i obrażania - na prawdę czuć wakacje. Uwielbiam was dziewczyny 😊

Do góry