reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

🌞 W lipcu staraczki upałom się nie dają i dwie kreski na testach mają 🤰

reklama
Czesc dziewczyny! Mało się udzielam , ale zawsze przed @ czytam hurtowo forum w poszukiwaniu nadziei 🙈 i tak tym razem , nie monitoruje owulacji u gina więc mogę tylko zakladać że miałam tydzień temu wg kalendarzyka , sexy były ale 1 dzień po owu , przez wyjazdy w pracy... Ale nadzieja jest myślę czy jest już sens zrobić test jutro rano? 🙈 od 2 dni mam bóle podbrzusza takie jak na okres😑

Czesc dziewczyny! Mało się udzielam , ale zawsze przed @ czytam hurtowo forum w poszukiwaniu nadziei 🙈 i tak tym razem , nie monitoruje owulacji u gina więc mogę tylko zakladać że miałam tydzień temu wg kalendarzyka , sexy były ale 1 dzień po owu , przez wyjazdy w pracy... Ale nadzieja jest myślę czy jest już sens zrobić test jutro rano? 🙈 od 2 dni mam bóle podbrzusza takie jak na okres😑

Wiesz ja robiłam pierwszy test w sobotę max. 5dpo (coraz bardziej skłaniam się do opcji, że to było 3dpo) więc jak dla mnie zawsze można sobie zrobić test :) Ja lubię testować i będę sobie, aż do przyszłego poniedziałku testować codziennie, a w czwartek to nawet betę zrobię

Dziewczyny jak oceniacie wiarygodność testów facelle? Wzięłam jeden z ciekawości, jak robiłam zakupy w ubiegłym tygodniu.
Jutro mam termin spodziewanej @, w piątek beta 0,9, dzisiaj zrobiłam test, żeby w sumie wykorzystać go.
A moim oczom ukazała się kreseczka 🤔 nie miałam już sisi, żeby sprawdzić na pinku. Nie za bardzo wiem co o tym myśleć, zaluje teraz ze nie zrobiłam akurat ten test 😏
Nie chce zniechęcać ale same najgorsze doświadczenia z tym testem tam. Kreski w 3 min a ciąży brak 🤷‍♀️

Załączniki

• EC93EC9D-899A-4E9B-9E08-9BFB0E2C39D4.jpeg
    EC93EC9D-899A-4E9B-9E08-9BFB0E2C39D4.jpeg
    1,3 MB · Wyświetleń: 106
A tak z mojej aktualizacji, to byłam dziś u dentysty. Ósemka jest już zapomnieniem. Niestety zrobił się pod nią jakiś torbiel i mimo, ze ząb nie zniszczony to lepiej było usunąć i się nie męczyć 🤷‍♀️ A, ze ro tylni i nie widać to nawet mi nie żal. Jednak dostałam antybiotyk który muszę brać przez 7 dni i tak jakoś straciłam nadzieje na ten cykl.
W sumie był on spontaniczny bo mieliśmy wrócić do starań typowo od sierpnia, no ale wiadomo jak już było dzialane to człowiek gdzies tam się siła rzeczy nastawia 😏 a tu dupa raczej.
Jeszcze ja i moja psychika, siedzę w pracy i strasznie mnie kłuło na środku podbrzusza- ani nie lewy ani nie prawy jajnik tylko typowo na środku- se myśle ; ehe, może coś się dzieje 😈😈
Ale spoko spoko, nie brałam tego za „wgryzanie” sie 😵‍💫😅😅😅

Chyba nigdy więcej nie zrobię testu szybciej niz dzien przed i w dzień @ o ile nie przyjdzie... koncerny farmaceutyczne zdecydowanie zarabiają na mnie za dużo...
Nie dość, że biale testy, to nawet nie odczuwam nic przed nadchodzącym @ oprócz mega bólu glowy... jutro dzień sądu ostatecznego mojego cyklu 🙃😐😣😫🤔

reklama
Wiesz ja robiłam pierwszy test w sobotę max. 5dpo (coraz bardziej skłaniam się do opcji, że to było 3dpo) więc jak dla mnie zawsze można sobie zrobić test :) Ja lubię testować i będę sobie, aż do przyszłego poniedziałku testować codziennie, a w czwartek to nawet betę zrobię
Ja tez testuje 💪dzień w dzień aż do okresu :p skoro już hurtowo kupiłam to co sobie będę żałować 😎

Do góry